Antikt Slott I Val D´aosta | Lionard 

Antikt slott i Val D´Aosta

full screen full screen video
63 Foto
I de lugna omgivningarna i Aostadalen, finns detta spektakulära medeltida slott till försäljning. Det byggdes under 1200-talet och hade en fyrkantig form omgiven av skyddsmurar. Sen förvandlades det av Pierre Sarriod år 1260 som gav den en polygonal och nästan runda former som fortfarande skiljer den från andra slott i området. Denna gamla egendom skadades genom 2 bränder under mittren av 1800-talet, den återställdes i början av 1900-talet av Gonella som gav uppdraget till den kloka arkitekten Chevalley. Den har en boyta på 2.500 m2 och är placerad på en udde som skyddas av de djupa ravinerna i Savaraströmmarna och Dora di Rhêmes, omgivna av de frodiga dalarna som garanterar maximal privacy. Denna egendom är designad med stor omsorg för detaljer, rummen är vackert möblerade med möbler från perioden och med vackra fresker som tar dig bakåt i tiden och får dig att häpna. Egendomen är nästan täckt med fresker inklusive väggarna, taken och dörrkarmarna, de är idylliska och ger allegoriska scener, inskriptioner och dekorationer av olika slag och som ger ett oöverskådligt, konstnärligt värde. Utomhus finns en park på 15 000 m2. Detta är ett riktigt drömhem som är omgiven av charm som kommer från århundraden av historiska och konstnärliga traditioner, inramad av ett landskap med ett betydande naturvärde med närhet till nationalparken Gran Paradiso och Mont Blanc. 
Tekniska detaljer Region: Valle D'Aosta 
Provins: Aosta

Typ av boende: prestigefullt slott 

Boyta: 2.500 m2 
Markyta: 15.000 m2

Slott
Skyddsmurar 
Torn
Park 

Aosta 10 km – Nationalparken Gran Paradiso 6 km – Courmayeur 29 km
Rif: 3222
Pris: Från 5M till 10M

historisk egendom

prestigefullt slott
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Aosta

Valle d'Aosta är en vacker italiensk region som ligger belägen vid Alperna och är omgiven av de 4 högsta bergen i Italien: Mont Blanc, Cervino, Monte Rosa och Gran Paradiso. Den gränsar till Schweiz och till Frankrike, regionen har en mycket viktig historia som spelade en stor roll under Karl den Store fram till enandet av Italien, denna region erbjuder också många sevärdheter. Utsmyckad av magnifika, historiska egendomar, restaurerade slott och lyxvillor har Aostadalen en mycket viktig mat och vintradition. Staden Aosta har en rik historia och är full av vacker arkitektur och är berömd som en av italiens städer med hög livskvalitet. Detta är en region med ett stort historiskt värde och erbjuder ett vackert landskap redo att upptäckas. En sann oas att koppla av i.