Art Nouveau Villa Med En Extraordinär Sjöutsikt | Lionard 

Art Nouveau villa med en extraordinär sjöutsikt

full screen
28 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna underbara art nouveau villa till salu med en magnifik panoramautsikt över omgivningen ligger i en exklusiv position framför sjön Maggiore.
Denna fastighet, bestående av två separata enheter, byggdes i början av 1800-talet och har en 180 graders utsikt över sjön och Alperna. Denna villa med fyra våningar till salu mäter cirka 800 m2 totalt.
På bottenvåningen finns vardagsrummet, som innehåller tre rymliga och ljusa hallar, ett kök, tvättstugor och en underbar veranda med utsikt över utsidan.
Sovområdet är helt på första våningen och innehåller fyra sovrum med badrum och underbara terrasser med en fantastisk utsikt över sjön Maggiore. På andra våningen finns ytterligare två sovrum och några tvättstugor.
På bottenvåningen, där det för närvarande finns de historiska köken, finns det tillräckligt med utrymme för ett rekreationsrum med en relaxavdelning.
De här ljusa och välkomnande rummen på denna fastighet har raffinerade material som parkettgolv, marmorkolumner, fresker och värdefulla ljuskronor.
Förutom huvudvilla finns också en 100m2 utbyggnad för personal och ett 70 m2 garage. Denna villa är omgiven av en århundraden gammal park som mäter 6000 m2 prydnad av fontäner: den perfekta platsen för dina trevliga stunder i friluftslivet.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Varese
Kommun: Laveno Mombello

Inre yta: 900 m2
Extern yta: 6 000 m2

6 sovrum
6 badrum
terrasser
Sjöutsikt
Parkera

Luino 18 km - Angera 20 km - Arona 35 km - Stresa 70 km - Milano 80 km - Milano Malpensa flygplats 40 km

Rif: 1386
Pris: Reserverad förhandling

art nouveau villa lake maggiore

villa till salu vid sjön Maggiore
villa i laveno mombello vid sjön maggiore

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Laveno Mombello

De italienska sjöarna har alltid varit en populär plats för affärsmän och internationella och nationella jet-setters, och de vackra drömhusen till salu här är mycket efterfrågade och eftertraktade.
Tack vare sitt milda klimat och dess intima miljö mellan Lombardiet och Piemonte fantastiska kullar, är Lago Maggiore en av de mest älskade destinationerna i norra Italien och i hela landet.
Tack vare sina milda vintrar och svala sommardagar, har Lake Maggiore många arter av blommor och växter som vanligtvis finns i subtropiska områden: de vanligaste växterna är citron-, oliv- och laurelträd, men det finns också kamelier, rododendroner och azalea.
Detta är en verkligt exklusiv plats omgiven av naturen, med lyxiga villor till salu som är mycket efterfrågade och eftertraktade.