Bedövning Egendom Till Salu I Venedig | Lionard 

Bedövning egendom till salu i Venedig

full screen full screen video
37 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Detta fantastiska, nygotisk stil historisk egendom är till salu i dag i centrum av Venedig, bara några steg från Canal Grande.
Denna byggnad, som fortfarande behåller sin gamla glans, ägdes av framstående personer som Francesco Maria della Rovere, hertigen av Urbino och Giovanni Battista Donà.
Gården var ritas tack vare två restaureringsarbeten: den första gjordes av Giovanni Battista Meduna som mellan 1847 och 1848, renoverat interiörer, medan den andra var i det följande århundradet.
Gårdens stora monumentala porten leder till en 700 m2 stor central gård med slottet byggt runt det.
De piano nobile funktioner, i stället för den klassiska Portego (rikssalen), vissa rum prydda med dyrbara detaljer som stuckaturer, kassettak, några vackra polykrom glasfönster, öppen spis och kolumner.
Den här fastigheten för närvarande används som ett privat hem men har stor potential och skulle kunna omvandlas till en turist boende. Det skulle i själva verket vara perfekt som ett lyxhotell i en av Italiens vackraste städer.
Dess 6125 m2 yta (5300 m2 för villa och 825 för utställningslokalen) är en annan styrka av denna högkvalitativa egendom, som är så väl placerad och med stor potential. Detta är en helt underbar egendom i förbluffande unika venetianska landskap.

Tekniska detaljer
Region: Veneto
Provins: Venedig

Typ: lyxvilla

Ryta: 6125 m2
Utvändig yta: 700 m2

Villa: 5300 m2
Showroom: 825 m2
Gård

Chioggia 25 km - Murano 3 km - Jesolo 25 km - Mestre 8 km - Padova 35 km - Treviso 25 km - Vicenza 60 km

Rif: 1343
Pris: Reserverad förhandling

lyxvillor

dröm villor
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Venedig

Denna historiska byggnad till salu ligger i hjärtat av Venedig, en extraordinär och fantastisk plats. Venedigs unika är världens kända. En stad full av historia och påverkas av flera influenser, som också visas i verk av några stora mästare i målning, som Titian, Giorgione, Veronese.
Utgående från Rialtobron till basilikan Santa Maria Gloriosa dei Frari, du går igenom en stor fyrkant, känd för sina gotiska byggnader, för parader under karnevalen och frilufts prognoser under filmfestivalen i Venedig. Hjärtat av staden Venedig är, utan tvekan, Piazza San Marco.
Den berömda basilikan visas i mitten av torget, guldfärgade och täckt med mosaiker som skildrar historien om Venedig, tillsammans med underbara reliefer skildrar månader. De fyra brons hästar från Constantinople, som påminner om det fjärde korståget år 1204, är ovanför ytterdörren.
Dogepalatset ligger intill basilikan, Porta della Carta förbinder två och det är en fantastisk konstverk av Bartolomeo Bon. Klocktornet på San Marco, som byggdes 1173 som en ledstjärna för seglare, och som återställdes av Bartolomeo Bon i den 15: e århundradet, är framför Palazzo Ducale. Det kollapsade den 14 juli 1902 och var helt ombyggd. Den lilla loggia, med hjälp av röd marmor från Verona, är ett verk av Jacopo Sansovino. Här finner vi reliefer representerar allegorier med företag från Republiken Leo på det.
En annan symbol för staden är Rialtobron, designad av Antonio da Ponte och byggdes 1591. Det var det enda sättet att ta sig över Canal Grande till fots, i själva verket var den enda bron över Canal Grande förrän 1854, då Ponte dell'Accademia byggdes.