Charmig By Till Salu I Cortona | Lionard 

Charmig by till salu i Cortona

full screen full screen video
60 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna gamla byn till salu ligger vid foten av den vackra Cortona, den äldsta etruskiska bosättningen i hjärtat av äkta toskanska landsbygden. Det är omgivet av en unik miljö och nära Central Italiens vackraste konststäderna: Florens, Arezzo, Siena och Perugia.
Komplexet har varsamt renoverats i enlighet med sin ursprungliga arkitekturen och genom att följa toskanska traditioner. Det har byggts om till ett turist boende består av åtta lägenheter och ett hotell.
Bland de viktigaste delarna i denna vackra historiska gården finns bekväma, rymliga och välkomnande hallar, högt kassettak med fresker, antika Cotto-klinkergolv, eldstäder i material av hög kvalitet och raffinerad väv. Varje rum har utformats och inredda med stor uppmärksamhet på detaljer och mycket väl upplysta av några stora fönster med en fantastisk utsikt över den toskanska landsbygden.
Vissa noggrann återvinning verk ha avgjort by och dess lantlig miljö tillbaka till livet med hjälp av sina ursprungliga material. Denna egendom smälter perfekt landsbygden traditioner med moderna bekvämligheter; Det är en magisk plats gjord av stil, elegans, total komfort och avslappnad fritid.
Den här fastigheten ingår för närvarande tjugotre sovrum, men ett projekt som kommer att föra antal sovrum upp till nittio har redan godkänts.
Detta komplex är omgiven av en stor trädgård, hem till frodiga rosor, prydnadsbuskar, växter av lavendel och rosmarin, höga träd och fruktträd. På detta mycket grön gräsmatta finns en stor pool omgiven av en solterrass. Det är fullt utrustade och har en jacuzzi, vilket gör det till en idealisk plats att koppla av under varma sommardagar och njuta av den omgivande naturen.
För att slutföra den här egenskapen för försäljning finns också en vacker kyrka, helt dekorerad med 18th century fresker och ytbehandlingar.
Detta charmiga, gamla lyx egendom till salu, ligger i ett isolerat och panoramautsikt, är en perfekt miljö för att njuta av trevliga vistelser i hjärtat av Toscana.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Siena

Typ: Hamlet - Luxury Estate

Ryta: 6510 m2
Utvändig yta: 9 hektar

23 sovrum
30 badrum

viktigaste villa
8 lägenheter
1 hotell med 19 rum
citron vinterträdgård
2 bondgårdar renoveras

Trädgård
Terrass: 350 m2
Simbassäng
Whirlpool
Garage
Parkering
4 uppfarter

Cortona 3 km - Arezzo 30 km - Perugia 50 km - Siena 75 km - Florens 115 km - Grosseto 124 km - San Marino 145 km

Rif: 1495
Pris: € 18.000.000

lyxvilla cortona

hotell till salu cortona
Arezzo villa

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

arezzo

Historien om Arezzo, en av de viktigaste städerna i Toscana, präglas av stunder av stor prakt.
Ägandet skickas fram och tillbaka ur händerna på de rikaste och mest inflytelserika adliga familjer i tiden men stadens storhetstid var på 16-talet, då viktiga artister som Giorgio Vasari (som bland annat lämnat viktiga arbeten som Palazzo delle Logge) gjort betydande bidrag i rendering Arezzo ett viktigt kulturellt och konstnärligt centrum, eftersom det fortfarande är idag.
Idag staden är älskad för sina historiska artefakter och obestridliga skönheten i dess omgivande landskapet och byar; den typiska toskanska landsbygden, berömde hela världen för sin charm och också för de många spektakulära lyxvillor och prestigefyllda period egendomar som berikar vyn.