Charmig Lantgård Till Försäljning I Volterra | Lionard 

Charmig lantgård till försäljning i Volterra

full screen
47 Foto
Några kilometer från den toskanska kusten, i kommunen Volterra, finns denna lyxiga egendom till försäljning som är belägen i ett fascinerande naturreservat. Det är ett Augustianskt hermitage med anor från 1300-talet som är omsorgsfullt restaurerad och omgjort till en exklusiv och charmig lantgård genom att använda biokompatibla och icke-förorenande material för att få den minsta möjliga miljöpåverkan på det omgivande landskapet. Idag har den inte bara fått tillbaka sin ursprungliga glans men den har också återtagit sin gamla funktion som en gästvänlig plats, rummen är renoverade i stil med feng-shui och omsorgsfullt möblerade med antikviteter. Med en yta på 400 m2 är denna mysiga plats full med moderna bekvämligheter som erbjuder stora och välorganiserade rum, stor integritet och med en fantastisk utsikt över de omgivande kullarna, skogarna och kusten. På bottenvåningen finns en stor hall och ett sovrum. Köket har direkt tillgång till takterrassen som är perfekt för att äta utomhus. På första våningen finns fyra sovrum med eget badrum. Denna charmiga toskanska lantgård till försäljning är omgiven av 47 hektar mark och har också en fantastisk pool med solarium, små skogar och lummiga trädgårdar.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Pisa
Kommun: Volterra

Typ av boende: drömlantgård– agriturism

Boyta: 400 m2
Markyta: 47 hektar 

2 våningar 
6 sovrum 
8 badrum 
Kök
Hall 
Gym
Relaxavdelning 
Grotta med en liten källare 
Panoramaterrass 
Barbeque
Pool: 9 x 5 meter 
Solarium 
Hydromassage 

Florens 140 km - Pisa 80 km - S.Gimignano 60 km - Havet 30 km 
Rif: 3349
Pris: € 1.280.000

toskansk lantgård

villa till försäljning
lionard

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Volterra

Volterra är en gammal medeltida by som ligger på en kulle vid floden Cecina där denna vackra lyxvilla finns. Denna toskanska by går tillbaka till år 960 när en tysk familj begav sig till Italien efter kejsaren av Sassonia. Omkring 1630 kunde den toskanska byn undvika pesten genom att stänga stadsmurarna och hyrde en kirurg. Under de första åren av kungariket Italien var det en ekonomisk och social utveckling tack vare den stora expansionen av koppargruvor som utfördes redan under etruskerna. Byn utvecklades, den lilla staden hade två teatrar och ett musikband. Välståndet från den tiden är fortfarande synligt idag tack vare alla gamla herrgårdar, historiska egendomar och underbara lyxvillor som är spridda över hela området.