Charmig Villa På Elba Island | Lionard 

Charmig villa på Elba Island

full screen
49 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna magnifika lyxvilla till salu ligger i Toscana , vid Elba Islands orörda hav.
Denna fastighet har utsikt över havet och dess fönster har fantastisk utsikt från kusten till horisonten.
Denna helt inhägnade gård mäter ca 170 m2 och s omges av en trädgård som mäter 4000 m2, som är full av typiska medelhavsplanter och några speciella granitstenar som namnger själva stället.
Förutom huvud villa, som är utrustad med en underbar panorama terrass med utsikt över havet, är den här egenskapen avslutas med två uthus, garage och ett kapell vid poolen som är väl utrustad med en grill och vedeldad ugn.
Denna fastighet har två våningar: bottenvåningen har ett rymligt vardagsrum, kök, två sovrum, två badrum och ett förråd Det finns också en utomhusportico med granitpelare.
På första våningen finns ett sovrum, trapphuset, en hall och ett badrum; Det finns också en terrass som mäter cirka 14,5 m2.
De interna golvbeläggningarna är gjorda av raffinerad bomullsplattor från Impruneta, i keramik, och har granitmarmor detaljer.
Det finns en 31m2 bilaga på denna fastighet högre del, det har ett litet pentry och ett badrum. Det finns en annan uthus, som mäter 49m2, på den nedre delen av denna del: det har ett litet vardagsrum, ett pentry, ett sovrum och ett badrum.
Den äkta juvelen i kronan av denna villa till salu på Elba är dess extraordinära panoramautsikt pool: den har en oregelbunden form och granitgränser och är en sann fristad för vila.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Livorno
Område: Elba Island

Inre yta: 250 m2
Extern yta: 4,040 m2

Huvudvilla: 170 m2
Portik
Panoramautsikt pool
Öppen spis
Raffinerad finish
Garage

Piombino 51 km - Capoliveri 10 km - Portoferraio 23 km

Rif: 3169
Pris: Från 2,5M till 5M

elba ö

lyxvilla
villa med pool

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Elba Island

Den största ön i den toskanska skärgården , ön Elba är den tredje största ön i Italien. Berömd för sitt kristallklara hav och dess gröna och frodiga mark har åren genom åren haft ett växande intresse av italienare och utlänningar som har valt denna plats till en idealisk semesterort, bästa turistmål och det perfekta området där man kan köpa en lyxvilla för att fullt ut kunna njuta av de många attraktionerna som ön erbjuder.
Elba Island har ursprungligen varit känd för sina järnsorter och har lyckats vinna en äraplats i turism tack vare det varma och blåsiga klimatet och skönheten hos de olika stränderna längs kusten: stränder med granitiska stenar, gyllene sandar, vit grus, järn. På denna toskanska ö, så unika och förtrollande, lyxiga villor som vetter mot havet har uppstått under senare år, prestigefyllda egenskaper med alla bekvämligheter för att kunna dra full nytta av skönheten och attraktionen i ett exklusivt land, en underbar plats som är intim och bekant på samma gång.