Charmig Villa Till Salu I Viareggio | Lionard 

Charmig villa till salu i Viareggio

full screen
37 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Detta charmiga prestigefyllda villa till salu ligger i Viareggio, en exklusiv badort i Versilia.
Detta charmiga, dubbel våningar, har jugendstil villa tre fria sidor och innehåller ett litet torn, varvid dess totala yta till 290 m2.
Bottenvåningen har en hall som leder till en dubbel vardagsrum med öppen spis. Det finns sedan några badrum och en live-i köket.
Denna egendom rum har utformats och inredda med utmärkt smak och stil: det finns faktiskt vissa viktiga element, såsom fantastiska antikviteter, högkvalitativa textilier och mattor, en marmortrappa, och trägolv på övervåningen.
Den första våningen är hem till sovrummet, som innehåller tre sovrum, badrum och en trappa som leder till gymmet och den lilla tornet, med fönster på sina fyra väggar och träbjälkar.
För att slutföra den här egenskapen finns också 450 m2 mark, en 40 m2 uthus med ett garage som är ansluten till den. Den uthus har också en takterrass.
Denna lyxiga egendom är cirka 250 meter från stranden och är helt inhägnad.
Med alla dess moderna bekvämligheter och Forefront tekniska system, är denna fantastiska drömhus i Viareggio verkligen det perfekta stället att njuta av några härliga sommar vistelser, men är också en perfekt, välkomnande och funktionell hem att bo i året-runt.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Område: Viareggio

Typ: lyxvilla

Ryta: 290 m2
Utvändig yta: 450 m2

Bottenvåningen: dubbel vardagsrum, kök, badrum
Första våningen: tre sovrum, badrum
litet torn
Uthus
Garage

Torre del Lago 3 km - Forte dei Marmi 22 km - Pisa flygplats 20 km - Pisa 22 km - Livorno 44 km - Lucca 31 km - Florence 106 km

Rif: 1332
Pris: Upptill 2,5M

lyxvillor

dröm villor
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

viareggio

Viareggio, en elegant och raffinerad stad är en av de mest kända semesterorter i den toskanska kusten. Destination turist eliten, är det bara 2 km från den fashionabla Forte dei Marmi. Den nattliga ljus ger vika för en färgad toskanska landskapet och vackra solnedgångar på sommaren, och ro på vintern. Viareggio, med sina lyxiga villor, kan erbjuda turistattraktioner året runt: sammanslagning av de gröna kullarna och tallskogar och den toskanska blå havet gör landskapet unik. Tillsammans med den berömda karnevalen i 19-talet och Art Nouveau och Deco arkitektur, som erkänns av Galileo, Chini eller Shelley.
Stadens namn kommer från tornet i Via Regina att Lucchese uppbyggd kring 15-talet då hamnen i staden började komma till liv och började de första ekonomiska utbytet. Havet var en språngbräda för att bygga båtar som används av fiskare och nu i samma varven båtar och yachter av stort värde är konstruerade.
Elegant och raffinerad, är Viareggio ett av de mest kända kustorterna i Versilia och turistmål känd över hela eliten världen, är det bara 2 km från den fashionabla Forte dei Marmi.
Night lights göra plats för en livlig och färgade landskapet på sommaren och för underbar solnedgång och lugn på vintern. Viareggio kan erbjuda turistattraktioner året runt: sammanslagning av de gröna kullarna och tallskogar och den toskanska blå havet gör landskapet unik. Det finns också de berömda karneval och många exempel på Art Nouveau och Deco arkitektur, där Galileo Chini och PB Shelley brukade gå igenom.
Dess namn härstammar från tornet i Via Regia, som byggdes under femtonde talet av invånarna i Lucca. Under denna tid bersån av staden började komma till liv och de första ekonomiska utbytet började. Havet var en språngbräda för att bygga båtar som används av fiskare och nu, i samma varv, är båtar och yachter av stort värde byggas.
Denna stad popularitet har ökat under senare år, vilket ger ett mycket eftertraktat läge för en elegant lyxvilla.