Dröm Hem För Försäljning I Hjärtat Av Forte Dei Marmi | Lionard 

Dröm hem för försäljning i hjärtat av Forte dei Marmi

full screen
32 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I en av de mest prestigefyllda områdena i den berömda staden Forte dei Marmi, det är denna elegant lyx hus till salu.
Detta fantastiska, högkvalitativa villa är mindre än 100 meter från den vackra toskanska havet av Versilia, i en bra position för dem som vill kombinera lyx och natur med glamour och avkoppling.
Forte dei Marmi är en symbol för en raffinerad och elit stad, det är uppbyggt kring ruinerna av en fästning och har många villor omgivna av naturen, långa stränder med fin sand, och kända klubbar.
Detta prestigefyllda egendom är charmiga, exklusiva och mycket nära till havet, Det är inte bara en perfekt miljö för sommarsemestrar men också en perfekt, välkomnande och funktionell hem hela året runt.
Denna lyxiga egendom har en yta på 334m2 och består av en hall, vardagsrum, kök, fem badrum sovrum, en tvättstuga och flera badrum.
Det finns två vackra och rymliga terrasser för att slutföra den här egenskapen, båda med en oförglömlig panoramautsikt. Den första har havsutsikt och är utrustad med en jacuzzi, medan den andra är på taket och har en härlig takterrass att öka denna villa är romantiska lockelse.
På källarvåningen finns en källare för exklusiv användning, en parkeringsplats och vissa tvättstugor.
Detta är en sann dröm hem på en plats full av elegant och tidlös charm.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Område: Forte dei Marmi

Typ: lyxvilla

Ryta: 334 m2
Utsida: -

Vardagsrum
Kök
5 eget sovrum
Terrass med jacuzzi
Terrass med takterrass
Källare
Parkering

Pietrasanta 5 km - Viareggio 20 km - Torre del Lago 23 km - Lucca 35 km - Pisa 37 km - Pisa flygplats 42 km - La Spezia 47 km - Livorno 57 km - Parco Nazionale Alpi Apuane 84 km - Florens 100 km - Genova 128 km

Rif: 0690
Pris: Från 2,5M till 5M

dröm hem

lyxhus
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi, hem till denna lyxvilla till salu, är en exklusiv badort som fått sitt namn till fortet i centrum och marmor som gjordes där från Apuan Alperna.
Under årens lopp har staden vunnit charm ett växande antal människor, inklusive skådespelare, affärsmän, internationella kändisar och idrottsmän som har valt det som en gynnad destination för sina semestrar.
Det är ett grönt område där lyxvillor är omgivna av trädgårdar i full blom, ett stenkast från den berömda havet i Versilia. Detta är en high-end område där du kan hitta lyxiga affärer, diskotek och klubbar kända över hela världen: det är ett perfekt resmål för dem som vill kombinera lyx och natur med glamour och avkoppling.
Under de senaste åren har många ryska investerare köpte prestigefyllda villor av stort värde i Forte dei Marmi, så att den toskanska området har ökat sin charm och popularitet.