Elegant Lägenhet I En Historisk Byggnad I Florens | Lionard 

Elegant lägenhet i en historisk byggnad i Florens

full screen
38 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I hjärtat av Florens historiska centrum finns denna magnifika lyxlägenhet till salu, belägen i en elegant historisk byggnad.
Denna mycket charmiga och sofistikerade egenskap med god smak ligger på den sista våningen i byggnaden och mäter 220 m2. Du kommer att välkomnas av en stor hall med en majestätisk sten spis och fresker väggar, en lounge, en öppen planlösning matsal med ett separat kök, två badrum och två romantiska sovrum med en fantastisk utsikt över taken och kyrkorna i Medicean staden .
Renässansbyggnaden hem till denna extraordinära takvåning är för närvarande i ett perfekt tillstånd och byggdes på 1500-talet av den kända arkitekten Brunelleschi. Lägenheten har behållit den tidlösa charmen av denna period och har blivit perfekterad av några noggranna restaureringsarbeten som kombinerat prestigefyllda historiska material och beröring av bekväm modernitet i stor harmoni. Högt i tak med synliga träbjälkar ger en varm och välkomnande atmosfär.
Dess läge på den sista våningen i byggnaden gör denna takvåning extremt ljus tack vare de fyra stora fönstren där du kan beundra skönheten i de gröna kullarna som omger Florens .
Lägenets privata garage gör också den här egenskapen till salu en sällsynt pärla på Florens fastighetsmarknad.
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Florens
Kommun: Florens

Typ: lyxig lägenhet - takvåning

Inre yta: 220 m2
Yttre yta: -

2 sovrum
2 badrum
Öppen utrymme vardagsrum
Privat garage

Siena km 70 - Lucca km 80 - Pistoia km 40 - Prato km 25 - Livorno km 80 - Forte dei Marmi km 110

Rif: 3597
Pris: Reserverad förhandling

takvåning till salu

florence lägenheter
lionard

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Florens , den charmiga huvudstaden i Toscana, har många monument och historiska byggnader, men är också hem för många villaer i historiska centrum eller på kullarna kring renässans vagga.
Florens ligger i ett scenografiskt läge, mitt i en bred dal omgiven av kullarna i Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale och Bellosguardo.
I det här landskapet finns det många lyxvillor , men det finns också många raffinerade lägenheter, gårdar och lanthem.
Det finns flera attraktioner som staden Florens erbjuder: kända torg, historiska teatrar, kända broar och stadens väggar och dörrar.
Florens och dess kullar är en perfekt och charmig miljö där du kan hitta en lyxfastighet med en drömliknande atmosfär.