Elegant Lyxig Lägenhet I En Villa I Fiesole | Lionard 

Elegant lyxig lägenhet i en villa i Fiesole

full screen
38 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna underbara lyxlägenhet för sal e är i en historisk villa i Fiesole, på en panoramautsikt och kuperad läge nära Florens.
Denna fint renoverade fastigheter går tillbaka till 16-talet, har en yta på ca 300m2 och ligger på den ädla våningen i villan.
Lägenheten är tillgänglig med en stentrappa med fantastiska väggar och tak, eller av en hiss.
Fastigheten har en stor hall, ett underbart vardagsrum, en matsal, en toalett, en stor hall med öppen spis och inläggningar trägolv, ett stort kök med halvön och ett badrum.
Det är då den sovande område som är hem till en vacker svit med badrum och två badrum. Det finns också ett litet loft med en studie, tvättstuga och ett eget sovrum. I fastigheten ingår även en 40m2 källare.

Denna egendom är fantastisk, ljus och full av hög kvalitet detaljer med ett eko till svunna tider. Det är omgivet av en fantastisk park med majestätiska väggar och höga träd, inklusive några underbara cypresser. Det är möjligt att bygga en swimmingpool i lägenheten privata trädgård.
Två bekvämt placerade parkeringsplatser inomhus parkeringsplatser kan du enkelt parkera bilen inne i fastigheten, som är tillgänglig från en fin uppfart.
Den exceptionella historiska sammanhang strategiskt läge och charmen i denna lyxiga lägenhet till salu i Florens gör det en absolut exklusiv egendom, perfekt för dem som vill bo eller stanna i staden.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Province: Florence
Kommun: Fiesole

Typ: lyxlägenhet

Ryta: 295 m2
Utvändig yta: 250 m2

4 sovrum
4 badrum
Högkvalitativa finish
Loft: 45 m2
Källare: 40 m2
Inomhus parkering för två bilar
Kommunala olivlund: 3000 m2
kommunala uterum

Florence 9 km - Prato 26 km - Pisa 100 km - Livorno 108 km - Arezzo 80 km - Siena 85 km

Rif: 1448
Pris: Upptill 2,5M

lyxlägenhet

lägenheter till salu
Florence villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

fiesole

Florens, huvudstad i Toscana, har obestridda charm och skönhet som är känd över hela världen, inte bara som staden monument och historiska byggnader, men också som hem för många lyxiga villor som ligger i den historiska stadskärnan eller i bergen som omger "vagga renässansen."
Florence ligger i en scenografisk läge, mitt i en bred dal omgiven av kullarna i Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale och Bellosguardo. I detta landskap, det finns många gårdar, men också många lyxvillor och ansedda egendomar.
Det finns många attraktioner som staden Florens har att erbjuda: berömda torg som Piazza della Signoria, Piazza del Dumo, Santa Croce, San Lorenzo; historiska teatrar som Pergola, Verdi, Goldoni, Niccolini, Pulcini, liksom de berömda broarna Ponte Vecchio, Santa Trinita, Ponte alle Grazie, och Ponte alla Carraia, och sist men inte minst, stadens väggar och dörrar.
Den som vill köpa en period villa eller en hög kvalitet egendom kan hitta en som passar hans eller hennes behov i det sublima inställning av staden Florens.