Elegant Villa Till Salu I Forte Dei Marmi | Lionard 

Elegant villa till salu i FORTE DEI MARMI

54 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna vackra lyxvilla till salu, beläget i hjärtat av Forte dei Marmi, är en verklig pärla i Versilia.
En ny byggnad, omgiven av en välskötta 1100 m2 trädgård, är detta residens ligger intill den exklusiva Roma Imperiale tätort, ett stenkast från de mest kända restauranger, klubbar och havsnära orter.
Vi åt via en ingång uppfart, till en elegant vit veranda, med två utomhus livsrum perfekt för avkoppling och underhållande. En av de sittgrupper med utsikt över en rund jacuzzi utomhus badkar som kan rymma upp till fyra personer. På begäran är det också möjligt att också lägga till en bastu och ett litet gym.
Trädgården är perfekt uppdelad för att kunna erbjuda en relax sol område, en täckt parkeringsplats på baksidan, och en terrass med bord och stolar, som används som en matplats.
Denna eleganta villa är byggd på två nivåer: bottenvåningen med vardagsrum, en hall, en matsal, kök, ett sovrum och två badrum; på den andra nivån finns två master sovrum med badrum och en garderob rum.
I källaren finns en stor krog som en hemmabio, en strykning rum, ett sovrum med dubbelsäng och två badrum.
Denna vackra bostad, perfekt som en semester hem men helt bekväma året runt, har även luftkonditionering, ett högteknologiskt larmsystem, Wi-Fi, satellit-TV och Sky, och är en idealisk villa för dem förälskad i Versilia kusten .
Tekniska detaljer

Region: Toscana
Kommun: Forte dei Marmi
Område: Forte dei Marmi

Typ: Tuscan villa - villa Forte dei Marmi

Ryta: 390 m2
Utvändig yta: 1.100 m2

Avkoppling och solbad
Utomhus jacuzzi
4 sovrum med badrum
closet room
Veranda med utomhus vardagsrum
Wi-Fi
Satellit och Sky TV
Central luftkonditionering

Toskana - Forte dei Marmi: Lucca km 40 - Pisa km 45 - Florence km 110 - Altopascio km 55 - Versilia Golf Club km 6 - Termal Spa km 40 - Pisa flygplats km 42.


Rif 0739

Rif: 0739
Pris: Från 2,5M till 5M

Lyxvilla i Forte dei Marmi

Toskanska villa till salu
Villa Forte dei Marmi till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

FORTE DEI MARMI

Toskana - Forte dei Marmi. Den lyxvilla ligger i Forte dei Marmi, en exklusiv resort som fått sitt namn till Fort i hjärtat av staden och marmor från Apuan Alperna som fördes till kajen och sedan exporteras till destinationer över hela världen. Med tidens gång har Forte dei Marmi lockade ett stort antal människor, däribland många kändisar, professionella idrottsmän, skådespelare och mäktiga affärsmän, som har valt detta idealiskt läge för sina semestrar.
Detta område är en sann gröna zonen som lyxvillor till salu här ofta har stora blomstrande trädgårdar, ett stenkast från Versilianska havet. Denna elit plats har många lyxiga butiker, berömda diskotek och klubbar. Forte dei Marmi är verkligen toppen för dem som vill kombinera det bästa av lyx och natur, glamour och avkoppling.
Under de senaste åren har många ryska tycoons köpte Luxury Villas av stort värde och prestige i Forte dei Marmi, vilket ger området en extra touch av toskanska charm och exklusivitet.