Exklusiv Egendom Till Salu I Bellagio | Lionard 

Exklusiv egendom till salu i Bellagio

full screen full screen video
71 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna lyxiga sjö-front egendom till salu ligger i Bellagio, i ett prestigefyllt läge med panoramautsikt över omgivningen.
Denna exklusiva egendom består av en fantastisk 3,3 hektar stor park, som är hemma för fyra villor. Den tre våningar stora villa byggdes 1868, har en blekrosa fasad, mäter cirka 1 144 m2 och har totalrenoverats och renoverats. På bottenvåningen i denna villa finns ett ljust vardagsrum bestående av ett vardagsrum, en matsal och några statshallar, medan de övre våningarna är hemma för sovplatsen.
Förutom huvudvåningen finns en annan exklusiv villa: den mäter 505 m2, är av trä, den har totalrenoverats och har en magnifik utsikt över sjön.
Denna fastighet till salu är avslutad av en villa för gäster och två uthus.
Perfekt väldesignad med stor uppmärksamhet på detaljer, är detta bondgård elegant möblerade med högnivåelement, konstverk och prestigefyllda möbler.
En frodig park som mäter över tre hektar omger detta drömhus till salu och är hemma för en härlig pool där du kan koppla av under varma sommarmånader och en tennisbana för dem som gillar sport.
Stor integritet, lyx och exklusivitet är denna magnifika bondgårdens styrkor, en plats där du kan leva Bellagio och dess sjös magiska atmosfär i en intim och välkomnande miljö.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Como
Kommun: Bellagio

Inre yta: 1 649 m2
Extern yta: 3,3 ha


Huvudvilla
Andra villa
2 uthus
Villa för gäster
Parkera
Simbassäng
Tennisbana
Rif: 3497
Pris: Reserverad förhandling

villor till salu vid lake como

villor i como till salu
bellagio villor försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Bellagio

Comosjön är en charmig naturlig sjö i Lombardiet, som härrör från stora utgrävningar och modelleras av fortsatt glaciering. Det är den tredje största italienska sjön och den första för sin längd av kusten.
Nämnts av romantiska poeter på 1800-talet, från Alessandro Manzoni till Stendhal, från George Gordon Byron till Franz Liszt, är det antagligen ett av Italiens mest charmiga och förtrollande områden. Och om det tidigare var sjöarna som huvudattraktion för poeter, är de idag ett återkommande resmål för den nationella och internationella jetuppsättningen, som har många underbara lyxvillor här.