Exklusiv Egendom Till Salu I Florens | Lionard 

Exklusiv egendom till salu i Florens

full screen full screen video
64 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna fantastiska villa till salu ligger på Florens rullande kullar, nära Charterhouse, i en exklusiv position med 360 graders utsikt över staden och omgivningen.
Denna majestätiska villa och dess unika torn som stavar ut i all sin härlighet har en mycket viktig historia, eftersom det har varit hem för mycket viktiga familjer sedan 15-talet. en av dessa var Vespucci , familjen av den berömda Amerigo.
Denna L-formade villa mäter cirka 2800 m2 och har två våningar, en mezzanine och en torn
En rak, grusväg adornad med århundraden gamla olivträd och iris leder till den här villaens huvudingång, som omges av en terrass med panoramautsikt.
Bottenvåningen i den här fastigheten är hemma stora statshallar med 7 meter höga takhöjder, underbara originalfresker och gamla kakelplattor. Dessa rum är fint inredda och designade med stor uppmärksamhet på detaljer.
På första våningen och mezzaninen finns hem till rum som har samma egenskaper men är i modern stil med minimalistiska designmöbler.
Periodens detaljer och arkitektoniska detaljer från 1500-talet finns i alla plan och alternativ till moderna element: ribvvalv, steneldsar, klinkergolv och toppmoderna parkettgolv, rikt inredda tak, en original vapensköld.
Denna exklusiva egendom till salu är omgiven av cirka 5 hektar park, som har en spektakulär gräsmatta med utsikt över Florens Charterhouse och den historiska stadskärnan i Medicean. Utomhus finns också en olivlund och en swimmingpool : det perfekta stället att spendera en avkopplande eftermiddag.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Florens
Kommun: Florens

Typ: Historisk villa

Inre yta: 2.800 m2 ca.
Extern yta: 5 ha

2 våningar + mezzanine
Statliga salar
Turret
Parkera
Simbassäng
källare
9 sovrum
10 badrum
Olivlund

Prato 26 km - Pisa 100 km - Livorno 108 km - Arezzo 80 km - Siena 85 km

Rif: 3784
Pris: € 18.000.000

exklusiv villa till salu i Florens

Villa i Florens till salu
medicean villor till salu i florence

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Florens är allmänt erkänt som konstens stad, tack vare det otalbara arvet av verk, palats och monument som förvandlar stadens gator till ett utomordentligt friluftsmuseum. Florens hjärta är Piazza della Signoria, dominerat av det höga Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Bara några steg bort finns katedralen, där Brunelleschis underbara kupol åtföljs av Giottos klocktorn och Baptisteriet i St John med sina berömda bronsdörrar.
Floden Arno löper genom mitten av staden som är full av vackra lyxiga villor till salu. Den mest kända av broarna som passerar floden, Ponte Vecchio, smyckas med smycken butiker inrymda i små stugor fäst vid bron, en byggteknik som inte finns någon annanstans i världen. Bär Vasari ädla korridor från en bank till den andra, Ponte Vecchio var också den enda florentinska bron för att göra det genom andra världskriget utan att leda någon skada. Den vänstra stranden av Arno, eller "Oltrarno", är ett område som fortfarande ger en känsla, bland sina hundra år gamla hantverksbutiker, från Florens i fjol, som beskrivs av Vasco Pratolini och Marcello Vannucci.