Exklusiv Historisk Villa Till Salu Nära Turin | Lionard 

Exklusiv historisk villa till salu nära Turin

full screen
69 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna exklusiva lyxvilla till salu ligger i en hög position på Cimena-kullen, några kilometer från Turin.
Med utsikt över Po-slätten och med en fantastisk utsikt över Turin, är denna villa en sann pärla på fastighetsmarknaden.
Omgivet av en park av sällsynt skönhet, byggdes denna villa i Piemonte i mitten av 1600-talet och nådde sin topp i 1800-talet, när antalet Thaon de Revel såg sin fullständiga restaurering, inbjödande kunglig arkitekt Carlo Sada, som omvandlade den till en stor neoklassisk villa.
Denna monumentala och majestätiska villa har en neoklassisk fasad med en dubbel colonnade, i jonisk stil på nedre våningen och korintisk stil på den övre. Båda portikerna har ett högt triangulärt pediment prydda med statyer ovanför dem.
Detta komplex består av huvudvåningen, som mäter cirka 1600 m2 och flera bilagor som ger den totala ytan till cirka 2500 m2.
Villaens entré välkomnar gästerna med sina vackra, eleganta och rymliga hallar. På bottenvåningen finns ett underbart välmöblerade bibliotek, ett biljardrum, ett privat kapell, ett rymligt kök och stora statshallar designade med stor uppmärksamhet på detaljer. På första och andra våningen finns flera hallar och sovrum.
Denna villa har designats med stor uppmärksamhet på detaljer och rummen berättar om den viktiga konstnären som skapade sina palladiska golv, freskerlofter och sin majestätiska samling av raffinerade konstverk.
Dess frodiga lummiga parken gjordes 1847 av Marcellino Roda, trädgårdsmästare och landskapsartist i Savoyens kungliga familj; det mäter ca 70 hektar och eklektiskt pryddes med statyer, steg och små väggar. Det är också hem för flera växter som cedars, ekar, lönn, sophoras och körsbärsträd och har också en liten sjö omgiven av århundraden gamla träd, azaleor och rhododendron.
En annan viktig och exklusiv egenskap hos denna fastighet är dess två helikoptrar.
Tekniska detaljer
Region: Piemonte
Provins: Turin

Typ: Historisk villa

Inre yta: 2.500 m2
Extern yta: 70 ha ca.

Huvudvilla
Bilaga
Trädgård i engelsk stil
Parkera
Liten sjö
fresker
2 heliports

Turin 25 km - Novara 90 km - Genua 195 km - Caselle Flygplats 30 km

Rif: 3847
Pris: Reserverad förhandling

villor i turin till salu

turin villor till salu
villa i turin

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Turin

Turin, huvudstaden i Piemonte- regionen i norra Italien, är en lugn och charmig stad som ligger på en rik grön dal omgiven av natursköna kullar och snöiga toppar. Staden har en hel del historia som idag är testad av en rik konstnärlig, kulturell och arkitektonisk närvaro i prestigefyllda kungliga palats, kyrkor, underbara lyxvillor, biografer, trädgårdar, museer och teatrar. Industrins framsteg i denna stad är både aktiv och kreativ. Denna utveckling började under det senaste århundradet med en stor ekonomisk boom och är fortfarande synlig idag i modern industriell arkitektur och närvaron av välkända Made-in-Italy varumärken.
Gamla stan erbjuder otaliga attraktioner, medan de omgivande områdena och landsbygden, med många städer och byar, är perfekta för att upptäcka en pittoresk fristad av vila omgiven av orörda landskap av dalar och floder.
Här hittar du fantastiska drömhem, konkreta bevis på det välmående förflutet i detta område och dess nuvarande prakt.