Exklusiv Lyxvilla I Genua Salu | Lionard 

Exklusiv lyxvilla i Genua SALU

40 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Byggdes i början av artonhundratalet i en unik östeuropeiska stil, vilket är ovanligt för det område där det ligger, denna vackra lyxvilla i Ligurien är nu till salu. Uppenbarligen inspirerad av österländsk kultur, dess konstruktion på uppdrag av en förmögen Genua köpman som handlas med öst och den unika strukturen uttrycker denna östra inflytande. Enorma (dubbel) sido trappor leder från trädgården till andra våningen i denna lyx hem. På denna andra våningen, finns en magnifik terrass med en magisk landskap med direkt utsikt över både park omger Villa samt klarblå Liguriska havet.
Liksom många fastigheter till salu i Italien , utvecklar den huvudsakliga strukturen av denna Villa vertikalt. Den rosa fasad passar perfekt i midsts av färgglada blommor, gröna parker och blå havet i fjärran. Golv, väggar och möbler inne denna lyxvilla till salu, understryka dess förfining, excentricitet och unikhet. Det är en perfekt miljö för lyxiga fester, viktiga möten, exklusiva Ceremonier och möten av alla slag. Både rum inuti och terrasser transport oss till en drömlik saga. Det finns tre konferensrum med 25, 90 och 200 platser respektive, vilket ger en extra dimension av stil och prestige till lyx Ligurien Villa till salu, omvandla strukturen från en idealisk plats för banketter och parterna i den perfekta platsen för privata möten och konferenser där en raffinerad miljö är en oundgänglig del.

Olika konstverk skickligt placerade i de olika delar av huset i Italien, vilket gör det ännu mer elegant, raffinerad och ett stort värde. Utomhuspoolen, som ligger i den vackra parkområden, betonar charm och oändliga möjligheter för den underbara Villa till salu i Ligurien.

Tekniska detaljer
Tekniska detaljer
Region: Ligurien
Stad: Genoa
Område: Genoa

Typ: Villa Riviera - Lyxvilla

Inomhus: 721 - M²
Exteriörer yta: 2225 - M²

Ligurien - Genoa. Genua 10 km - Savona 45 km - Sestri Levante 30 km - 70 km La Spezia - Parma 110 km - 90 km Piacenza - Pavia 90 km - 120 km Milano - Torino 130 km.


Rif: 0583
Pris: Från 5M till 10M

Italienska Real Estate

Villa Till salu Genoa
Lyxhus i Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

genua

Elegant Luxury Villa ligger nära Genua, en av de mest vitala och viktiga städer i Italien. Unik i världen för sin form - en udde med utsikt över havet och är omgivet av berg. Genoa har många lyxiga villor och har utvecklat en mycket ursprungliga arkitekturen som är igenkännbar vid första ögonkastet. Den sjätte största italienska staden av befolkningen, är den tredje största industristad och huvudpersonen i den italienska industri triangeln, som omfattar Milano, Turino och Genua. Huvudstad i republiken för mer än åtta århundraden har Genoa alltid varit kopplade till marinen och handel. Genuas hamn är fortfarande den viktigaste hamnen i Italien och dess symbol är fyren ligger intill den gamla hamnen och kallas Lantern. Idag är staden i Ligurien också ett välkänt turistcentrum, erbjuder sofistikerade kulturella, vetenskapliga och musikaliska möjligheter. Dess universitet har välkända kompetenscentra i ämnen som publicering, telekommunikation och sport. Flera byggnader i dess historiska centrum har förklarats världsarv av UNESCO. Många privata bostäder, är bland de vackraste i Europa och är verkliga arkitektoniska skatter. Dessa pärlor finns överallt i staden, från den historiska stadskärnan till Rivieran.

Genoa betjänas av två stora nationella järnvägsstationer, Genoa Piazza Principe och Genova Brignole både i centrum av staden. Du kan snabbt komma runt norra italienska och utländska huvudstäder från Genua, tack vare utvecklingen av höghastighetståg. Hamnen och den internationella flygplatsen "Cristoforo Colombo", ligger i stadsdelen Sestri Ponente, ca 10 km från centrum, ger effektiv anslutning till de viktigaste affärs- och handelsdestinationer, både nationaly och internationellt.