Exklusiv Lyxvilla Till Salu I Monte Argentario | Lionard 

Exklusiv lyxvilla till salu i Monte Argentario

full screen full screen video
119 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Beläget på en stigande sten med utsikt över det kristallina havet Monte Argentario, är denna exklusiva lyxvilla till salu.
Fastigheten ligger i en dominerande och intim plats, nära en kust som är känd i hela Toscana för skönheten i sin naturliga miljö och prestige av de fastigheter som finns där. Fönstren i denna lyxboende ger en fantastisk utsikt från takterrassen till infinity poolen byggd på kanten av klippan. Därifrån är det bara havet så långt ögat kan se.
Fastigheten består av tre byggnader: huvudbyggnaden på 1.162 kvadratmeter, den huvudsakliga uthus som rymmer åtta sovrum plus åtta badrum och ett sekundärt annex med två dubbelrum och badrum.
Inredningen är smakfullt inredd med värdefulla och eleganta bitar. Inredningen är extremt sofistikerad, som gips som är olika inredda och anpassade i var och en av de många rummen i villan.
Den här exklusiva egendomen gör det idealiskt sommarhem och kan bekvämt rymma många gäster och erbjuda den ultimata lyxen och komforten både för anläggningsteknik, men speciellt för den oförglömliga känslan av avskildhet och avkoppling som den kan erbjuda trots att den är väldigt liten från hjärtat Av turist Grosseto kusten.
Denna lyxiga villa är omgiven av 9 hektar mark, varav en är upptagen av en utsökt park.
Tekniska detaljer Provins: Grosseto
Kommun: Monte Argentario

Typ: Lyxvilla med pool

Inredning utrymme: 890 kvadratmeter
Externt område: 9 hektar

Main Villa
Två uthus
avsaltare
Uppvärmd pool
Park: 1 hektar

Orbetello 4 km - Toscana-skärgården 20 minuter - spa-faciliteter 1 km - Golfklubb 5 km - Flygplats 90 km RomRif: 1058
Pris: Reserverad förhandling

Toscana villor

Villa med pool
Lyxiga villor till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Monte Argentario

Argentario, den vackra toskanska staden som kännetecknas av en bergig terräng och hög stenig kust, är täckt av tjock och frodig vegetation och är en plats som inte bara är känd i Toscana, men också i resten av halvön och bortom för sina naturliga underverk och för den underbara Lyxiga villor det värdar.
Argentario har nu varit en destination för elitsturism sedan etruskernas och romarnas tid, och erbjuder underbara lyxvillor och egenskaper inbäddat som ädelstenar i det exklusiva prestigefyllda läget.
Med sitt kristallklara hav, frodig vegetation, avkopplande och raffinerade områden anpassade för att rymma fantastiska egenskaper, är Argentario ett destination som efterfrågas alltmer som lockar ledande siffror av nationellt och internationellt sortiment.