Exklusiv Villa I Forte Dei Marmi Vid Havet | Lionard 

Exklusiv villa i Forte dei Marmi vid havet

11 Foto
På en strategisk plats mellan centrum av Forte dei Marmi och havet vid den Toscanska kusten finns denna exklusiva villa till försäljning.
Fördelat på två våningar med egen ingång med en yta på 390 m2. En stor trädgård är placerad framför en charmig veranda med stenkolonner som leder till ingången på bottenvåningen i denna prestigefulla lyxvilla till försäljning.
Den första lägenheten har en yta på 210 m2 och har ett kök, en matsal, ett vardagsrum med utsikt över verandan, ett sovrum och ett badrum. Genom den långa korridoren når man de andra rummen i lägenheten, inklusive två badrum, två sovrum, ett kök och ett vardagsrum.
På vänster sida om villan till försäljning i Forte dei Marmi finns en trappa som leder till första våningen som nästan är helt omgiven av en enda balkong från vilken alla rum på denna våning har en vacker utsikt tack vare stora franska fönster.
I vardagsrummet som upptar framsidan av lägenheten finns ett kök, en matsal, ett vardagsrum och ett pentry medan sovutrymmen finns på baksidan av huset och består av tre stora sovrum och två badrum.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Forte dei Marmi
Zon: Forte dei Marmi

Typ av bostad: Fastigheter till försäljning i Forte dei Marmi- lyxhus till försäljning
Bostadsyta: 390 m2
Tomt: 1.230 m2 + 130 m2 terrass + 40 m2 portik

Lyxhuset bottenvåning: 210 m2
Rum: 3
Badrum: 3
Salong: 2
Matrum: 1
Kök: 2

Lyxhuset första våning: 180 m2
Rum: 3
Badrum: 2
Salong: 1
Matrum: 1
Kök: 1

Samt flera andra utrymmen

Trädgård: 1.230 m2
Parkering: 123 m2

Toscana- Forte dei Marmi: Lucca 25 km- Pisa 35 km- Florens 86 km- Altopascio 30 km- Versilia Golf Club 0,5 km- Termalbad och Spa 40 km- Flygplats Pisa 33 km- Motorväg: A1 utfart Versilia 2 km

Rif: 2390
Pris: Från 2,5M till 5M

real estate fastighetsfömedling

lyxhus
villor till försäljning i ligurien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Stranden med fin, blekt sand i Forte dei Marmi, den exklusiva turistorten i Versilia, sträcker sig från Marina di Pietrasanta till Cinquale. Lyxiga Toscana kännetecknas av en stark närvaro av det gröna, med trädkantade boulevarder och villor med stora trädgårdar. Forte dei Marmi´s första utveckling var på 1600-talet när den långa sanka marken var nästan obebodd. Efter Michelangelo´s uppdrag av påven Leone X stakade han ut vägen för transport av marmor från Apenninerna till havet och endast en brygga och ett lager var länge de enda byggnaderna.
I slutet på 1700-talet dränerades våtmarkerna som började drabba området och började bebos av bönder, fiskare och hantverkare som arbetade i marmorbrotten. I slutet av seklet slutfördes byggandet av fortet som gav namnet till staden och under 1800-talet upplevde marmorindustrin en betydande tillväxt och hamnverksamheten ökade.
Den ekonomiska tillväxten i Forte dei Marmi är tack vare turismen som långsamt ökade under de första åren efter första världskriget när staden blev en vistelseort för eliten, aristokrater, industrialister, intellektuella, ledare för nationella och internationella finansvärlden, idrottsmän och kända personer från nöjesindustrin.