Exklusiv Villa Till Försäljning I Rom | Lionard 

Exklusiv villa till försäljning i Rom

26 Foto
En exklusiv turistanläggning på landsbygden nära Rom beläget i ett pittoreskt landskap i ett strategiskt område mellan kusten och Rom. Belägen mitt på en bondgård och omgiven av olivlundar, vingårdar och fruktträdgårdar. Den huvudsakliga strukturen är byggd i nyklassisk stil och har omstrukturerats för att anpassas till sin nya verksamhet.
Detta prestigfulla hus till försäljning var tidigare en prestigefull bondgård i Rom, den har tre våningar med nio stora eleganta sovrum och alla rum har möbler och inredning i gammaldags italiensk, engelsk och fransk stil, här finns även orientaliska mattor.
Terrakottagolv, handmålat kakel från Vietri och dörrar är tillverkade i mahogny eller valnöt och är bara några av detaljer som utgör denna unika och exklusiva bostad.
Rummen har egna badrum och erbjuder en fantastisk utsikt över parken och den omgivande landsbygden. Att notera är en svit med privat badrum med jacuzzi.
I källaren finns tillgång till wellness med professionell utrustning och ett badrum.
På bottenvåningen i lyxvillan finns en reception, ett kontor, ett kök, ett läsrum inbyggd i ett torn, tre sovrum och tre rymliga vardagsrum, ett med en elegant öppen spis, en helt i valnötsträ och en annan med en monumental "peperino" öppen spis. Den övre våningen har fem rum och en svit.
Villan till försäljning i Rom är omgiven av en vacker, välskött park med många sorts växter och har en vacker pool omgiven av en månghundraårig olivlund med en naturlig gräsmatta.
Egendomen har en 20 hektar stor mark som är en del av gården som är ansluten till lantgården.
Till villan finns andra byggnader, varav en bondgård som kallas "grottan" som är utgrävd nedanför villan med en vinkällare och tre sovrum för landsbygdens gästfrihet.
Två andra gårdar omfattar en lagerbyggnad med en bottenvåning och två sovrum, ett badrum och ett kök på första våningen. Slutligen finns ett till hus på två nivåer som består av fem sovrum och två badrum.
Tekniska detaljer Region: Lazio
Kommun: Rom
Zon: Rom

Typ av bostad: Lyxig bondgård- Villa i Rom
Bostadsyta: 1400 m2
Tomt: cirka 20 hektar

Villan: 977 m2
9 sovrum med badrum
3 rum
3 salonger
3 badrum
Reception
Kontor
Kök
Bibliotek
Wellness

Bondgård A:
2 sovrum
1 badrum
1 kök
1 lagerrum

Bondgård B:
5 sovrum
2 badrum
1 kök

Samt flera andra utrymmen

Parkering
Lekpark för barn
Pool
Ridstall
Park: 13.000 m2
Vingård: 14 hektar
Olivlund: 3 hektar
Citrusodling: 5000 m2
Grönsaksträdgård

Lazio- Rom: Rom 22 km- Nationalpark Circeo 75 km- Termalbad 1 km- Golf Club 3 km- Flygplats Rom 32 km- Motorväg: Utfart Via Appia- Albano 21 km

Rif: 0372
Pris: Från 5M till 10M

bondgårdar i Lazio

country house
exklusiv fastighet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Rom

Arriccia, som ursprungligen kallades för "Riccia" eller "La Riccia" har ett antikt ursprung. Liksom alla romerska städer kämpade de första invånarna i dessa områden hårt för sin självständighet.
Det kända slaget vid Ariccia (i slutet på 600-talet f.Kr) där det latinska förbundet vars ledare var staden Ariccia, där etruskernas ambitioner var att erövra södra Lazio.
Befolkningen kämpade också mot Rom innan de utsattes för det på (400 f.Kr). Ariccia blev en av de viktigaste romerska samhällen och ett favoritresmål tack vare dess unika geografiska läge halvvägs mellan två vulkaniska sjöar Albano och Nemi.
Under medeltiden försvann staden gradvis och 1473, enligt regeln om Savelli familjen pånyttföddes Ariccia. 
Fejden köptes på 1700-talet av familjen Chigi och byggdes helt om av arkitekten Gian Lorenzo Bernini och hans bästa medarbetare som Carlo Fontana.
Från 1700-talet var staden nära Rom en plats för stora konstnärer och författare från den tiden. Dess storhetstid var i mitten på 1700-talet och början av 1800-talet när de flesta dekoratörer, konstnärer och författare var aktiva.
Under 1800-talet var den urbana strukturen i Ariccia förändrad när vägen Via Appia ändrades av påven Pius IX som år 1854 byggde bron där vägen gick upp till berget Galloro.
Ariccia är idag en av de mest kända och populära platser i området tack vare Castelli Romani som är kända för sina historiska och arkeologiska platser och monument såsom Palazzo Chigi, verk av Bernini, il Museo del Barocco Romano, la Collegiata dell´Assunta och den berömda monumentala viadukten.