Exklusiv Villa Till Försäljning I Toscana | Lionard 

Exklusiv villa till försäljning i Toscana

full screen video
30 Foto
Denna exklusiva villa till försäljning ligger på kullarna i Siena och används som ett Relais, ligger på toppen av en kulle med en fantastisk utsikt över de berömda tornen i San Gimignano. Detta hotell från 1587 var ursprungligen ett kloster. Det har noggrant restaurerats i en magnifik renässansstil, man har behållit de eleganta proportionerna och dess enkelhet i den toscanska stilen.
Den påminner om en typisk bondgård, färgen på stenarna är typiska för regionen. Uppfarten leder till en stor parkeringsplats omgiven av en italiensk trädgård och en park av cypresser.
I trädgården finns ett gammalt kapell och en vacker pool med en bar, omgiven av en engelsk gräsmatta. Inomhus finns en reception, lounge, vinbar, mötesrum, bibliotek, tv-rum och en öppen spis. Den är dekorared med guldtapeter och fresker som påminner om Sienavillor från epoken.
Under klostret finns en gammal vattencistern som har omvandlats till en vinkällare.
Den övre våningen har 20 rum, alla utrustade med badrum och alla moderna bekvämligheter. De kännetecknas av typiska arkitektoniska detaljer som kolonner, små balkonger och stendörrkarmar.
Rummen har en fullständig vy över dalen, sviten som finns på två våningar har ett fantastiskt läge i tornet. Lägenheterna i denna prestigefulla villa skiljer sig i färg, arkitektoniska element och stil, från rustik till elegans men alla är inredda med den klassiska sobra stilen i typisk toscansk stil i färgerna ockra, vinrött och mörkgrön som är typiska för husen i Siena och marmor och travertin i badrummen.
Den del av klostret som ursprungligen var en kyrka är nu en frestande restaurang med en utsikt över trädgården ända till de historiska tornen.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Siena
Zon: Siena

Typ av bostad: Villa till försäljning- Toscanska bondgårdar
Bostadsyta: 2400 m2
Tomt: 3,3 hektar

Hotell 1064 m2
16 rum med egen ingång och badrum: 519 m2
1 svit: 46 m2
4 lounger och barer: 115 m2
1 kontor: 10 m2
2 badrum: 12 m2
33 andra rum: 194 m2
3 källare: 43 m2
2 gårdar och terrasser: 125 m2

Fristående villa 832 m2
4 rum med egen ingång och badrum: 4108 m2
46 omklädningsrum och förvaringsutrymmen för personal: 625 m2
4 tekniska rum: 99 m2

Restaurang: 234 m2
Matsalar: 3118 m2
1 kök: 42 m2
3 badrum 10 m2
10 extra rum: 64 m2

1 frukostrum: 56 m2
1 matsal: 49 m2
1 kök: 7 m2

Pool: 104 m2
Bar ute: 21 m2
Omklädningsrum och toalett: 147 m2

Externa anläggningar:
Teknikrum: 29 m2
Limonaia: 15 km
Uthus: 5 m2

Toscana- Siena: Siena 36 km- Volterra 26 km- Montespertoli 21 km- Florens 53 km- Grosseto 105 km- Arezzo 111 km- Pisa 68 km- Etruskiska kusten 63 km- Golf L´Abbadia 7 km- Antiche Terme di Sorano 6 km- Florens flygplats 58 km- Utfart motorväg: utfart Florens - Certosa 33 km
 Rif: 0392
Pris: Reserverad förhandling

lyxvilla

lyxhus
prestigefull fastighet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

Denna lyxvilla till försäljning ligger i vackra Toscana, platsen där det finns många pittoreska byar och en rik historia. En av dessa byar är San Gimignano som tidigare under seklet var en liten etruskisk by som hette Velathri som erövrades av romarna och senare av longobarderna.
Runt det tionde århundradet fick det sitt namn från den heliga biskopen i Modena. San Gimignano som räddade byn från barbariska horder av kung Attila.
Under medeltiden växte byn kraftigt på grund av sin position i förhållande till Via Francigena, vägen som kretsade kring hela kommunikationssystemet, den tidens motorväg.
1119 blev den en fri stad i Toscana, San Gimignano kämpade mot biskoparna och de omgivande kommunerna för att behålla sin frihet.
Den 8 maj 1300 bjöds Dante Alighieri in av San Gimignano i sin roll som ambassadör för Guelfaförbundet i Toscana efter stridigheterna som delade San Gimignano i två fraktioner Ardinghelli (Guelfi) och Salvucci (Ghibellini).
San Gimignano avfolkades av pesten 1348. Som ett resultat av detta hamnade byn i en allvarlig kris som tvingade byn att acceptera herraväldet Florens.
Byn blev helt öde, kollapsade och de flesta torn revs för att användas som byggnadsmaterial.
Efter århundraden av förfall och vanvård återupptäcktes dess konstskatter och skönheten i staden, dess kulturella identitet och ursprung och dess ursprungliga jordbruksidentitet erkändes som ett världsarv av UNESCO.
I dag är det ett populärt resmål och en av de mest eftertraktade platser för dem som vill köpa en lyxvilla.