Exklusiv Villa Vid Havet I Castiglioncello | Lionard 

Exklusiv villa vid havet i Castiglioncello

full screen
81 Foto
I Castiglioncello, inte långt från havet med en vacker utsikt över bukten Quercetano finns denna eleganta lyxvilla till försäljning. Villan byggdes i början av 1900-talet och har tillhört adliga familjer som med engagemang har bevarat den ursprungliga charmen och skönheten. Detta är ett riktig drömhem med ett exklusivt läge, lyxigt med massor av integritet och bekvämligheter. Villan är inredd med tidstypiska möbler och har 2 våningar. Här finns 2 kök, ett traditionellt och ett professionellt som passar större middagar. Taken är 4,5 meter höga, 7 sovrum och 5 badrum. Varje rum är cirka 25 m2 stora. På framsidan av villan mellan den första och andra våningen finns en stor terrass med en dekorativ trappa som leder direkt till poolen. Här finns bekväma soffor där man kan njuta av en solig dag och den vackra utsikten. Den 4000 m2 stora trädgården är ett paradis med typisk medelhavsvegetation och 60 palmer tillsammans med tallar och ekar. För dem som önskar komfort och en lyxvilla som är otomordentligt vacker och ligger vid det toscanska havet är denna egendom verkligen ett drömhem.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Livorno
Plats: Castiglioncello

Typ av bostad: lyxvilla med pool

Boyta: 450 m2
Tomt: 4.000 m2

2 våningar
7 sovrum
5 badrum
Terrass
Pool
60 palmer

Pisa 50 km- Livorno 20 km- Forte dei Marmi 75 km- Florens 85 km- Piombino 50 km- Flygplats Pisa 45 km
Rif: 0927
Pris: Mer än 10M

villor vid havet

castiglioncello
lyxhus vid havet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Castiglioncello

Castiglioncello är den charmiga och kända badorten i Toscana, en del av den så kallade Etruskiska kusten. Ett exklusivt område med vackra villor och andra exklusiva fastigheter. De höga, branta klipporna, bukter och vikar, vackra stränder och kristallklart vatten gör detta område till en exklusivt område som har ett mycket gott rykte internationellt. Var tidigare ett hem för författare, poeter, konstnärer som fick sin inspiration här och är nu en plats som är mycket populär bland kändisar, personer inom ekonomi, finans och kultur. Tack vare sina besökare under åren så har ett stort antal lyxvllor byggts i Castiglioncello. Här finns ett rikt utbud för dem som vill köpa en exklusiv fastighet i ett vackert toscansk läge omgiven av vacker natur och det fantastiska Medelhavet.