Exklusiva Bostäder I Capri | Lionard 

Exklusiva bostäder i Capri

18 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
En av de mest exklusiva bostäder i Capri, har detta lyxiga takvåning varit helt och omsorgsfullt restaurerade, som sträcker sig 200m2 och ligger i den mest prestigefyllda punkten på ön.

De 4 sviter med eget badrum har försetts med möbler och inredningsdetaljer av särskild stil, såsom vardagsrummet - med sitt breda franska fönster - och matsal med handgjorda mångfärgade plattor - förvandla det till på eof de mest önskvärda lyxhus i Italien.

Tvättstugan och den inhemska personalen området slutföra denna lyx fastigheter till salu som inkluderar en imponerande terrassen av en yta av 435m2: med eleganta och raffinerade utomhus-möbler och ståtar med en fantastisk utsikt på Faraglioni, Marina Piccola bukten och det kristallklara vatten som omger ön Capri.

Den formade trädgården utgör en bit av himlen och du kan tillbringa flera dagar i skuggan av palmer, granatäpple träd och magnolior omgiven av medelhavs dofter och färger och smekt av solen.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 200 m2
Exteriörer yta: 735 m2
sovrum: 4
vardagsrum: 1
badrum: 4
plus andra rum: 3
terrassen: 435m2
välskötta trädgård: 300m2
Neapel: 45 minuter - Sorrento: 40 minuter - Positano: 40 minuter - Isle of Ischia: 20 minuter - Procida: 25 minuter - Termalbad: 1,5 km - Country Club: 1,8 km - Neapel Golf Club: 25km - Marina Grande hamn: 2km - Neapel flygplats: med färja, en timme.
Rif: 0132
Pris: Från 5M till 10M

Italien Real Estate

Fastigheter Till salu Italien
Luxury Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Capri

Etymologi namnet Capri måste spåras tillbaka till grekerna. Detta innebär att "Capri" inte härstammar från det latinska "Capreae" (getter), utan snarare den grekiska "Kapros" (vildsvin). Efter att ha besökt Capri i 29 f.Kr., var Caesar Augustus så tas med öarna skönhet som han köpte den från staden Neapel, ge upp den närbelägna ön Ischia - mycket större och Licher - i gengäld. Legenden säger att hans efterträdare, Tiberius, som bodde där från 27 till 37 e.Kr., byggd tolv villor, avsatt dem till tolv Olympens gudar. Från och med den andra hälften av 18-talet, ön blev ett populärt resmål för bourbon, som åkte dit för att jaga vaktel och enkelt att resa.

Från och med den första halvan av förra seklet, i kölvattnet av upptäckten av Blå Grottan flödet av italienska och utländska turister började dras till ön av klimatet, gästfrihet av människor och färgerna och magnetisk atmosfär av de olika platserna. "Hjärtat" av Capri är Piazza Umberto I en liten, kompakt, fyrkantiga slutna off som liknar en gård. Runt torget är det '' Torre dell'Orologio ', som kan ha varit klockstapel av den gamla katedralen, plus de kommunala kontor och en rad butiker och kaféer. De naturliga mästerverk i denna ö är Faraglioni, en fantastisk geologiska formationer utan tvekan den mest kända inslag i öns taggiga formen - håller många bon Capri stora diomedei måsar.