Exklusiva Fastigheter Till Salu I Toscana | Lionard 

Exklusiva fastigheter till salu i Toscana

20 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com

Lyx fastigheter i Maremma Toscana, lyx gård semester i en agriturismo till salu med gård för en total yta på 4000m2 omgiven av en stor grund av 300 hektar varav 10 hektar är olivlund, 140 av sowable mark och 140 av trä.

De bondgårdssemester har 14 rum med badrum och sex lägenheter med lyxiga italienska hem för turister. Fem bostäder är i den centrala delen av turistkomplexet och består av: en lägenhet består av ett sovrum med skorsten, ett kök och ett badrum, en har två sovrum med skorsten, ett kök och två badrum, en mest rymliga det består av ett sovrum, ett kök, ett vardagsrum med bäddsoffa och ett badrum. En annan lägenhet är värd ett sovrum, ett kök och badrum, en lyxig lägenhet förfogar över ett sovrum, en matsal, ett pentry och ett badrum. Inte långt från huvudbyggnaden en andra lyxlägenhet finns värd mellan sex och åtta personer.

Huset är byggt av två vingar som delar kök med öppen spis och gården med pizzaugn. Vingen är ansluten till köket består av två sovrum och två badrum. Den oberoende flygeln består av ett sovrum med skorsten och badrum. På bottenvåningen i huvudbyggnaden finner vi vardagsrum: ett bibliotek, ett rum för fritidsaktiviteter, ett vardagsrum, en ingång, en bar, tre badrum, kök, ett kontor och andra tekniska skjul. Interiören är gästvänliga och mysiga och vi lever en elegant atmosfär men i samma andetag familje- och privatliv.

Gården har en viktig oljeproduktion och grunder är omgivna av tät skog, vilket gör bruket av ekologiskt jordbruk.

Fastigheten är på en plats där det är möjligt att leva naturen, eftersom det är ett kast sten från Maremma Wildlife Park, trots att några kilometer från de förtrollande och historiska städerna Siena och Grosseto.

Tekniska detaljer
Interiör yta: 4000m2
Exteriörer yta: 300 han
Lantliga hushåll: 3000m2
sovrum med badrum: 14
lägenheter: 6
Farm: 1000m2
plus andra rum och teknikområden
restaurang
simbassäng
bastu
Gym
tennisbana
spel rum
bibliotek
konferensrum
trädgård med sjö för sportfiske
olivlund: 10 han
sowable land: 140 han
trä: 140 han
total markyta: 300 han

Grosseto km 30 - Siena km 45 - Petriolo Termalbad km 4 - Golf Club Il Maremmello km 29 - Montalcino km 31 - Montepulciano km 67 - Perugia km 143 - Arezzo 123 - Castiglione della Pescaia km 49 - Florens flygplats km 123 - motorvägsavfart: firenze Certosa exit km 91.
Rif: 0251
Pris: Från 5M till 10M

Gård till salu Italien

Fastighetsförmedling Italien
Tuscan Villas

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Grosseto

Den charmiga byn Civitella Paganico ligger på gränsen mellan Grosseto och Siena, i ett område av stor betydelse ur miljösynpunkt poit perspektiv, på grund av skönheten och egenheten på landsbygden, thaks av närvaron av gröna kullar och dalar i floden Ombrone. Staden Civitella Paganico erbjuder många attraktioner såsom Abbey San Lorenzo, en byggnad som ligger i den högsta delen av staden och det är i ren romansk stil och idag är det kommunen huset.
Mycket viktigt det är också församlingskyrkan San Michele, religiös byggnad med anor från 1300 med ett klocktorn, det finns många målningar och fresker såsom fresk av St Christopher och en målning som representerar Madonna och barn med Saints. Visst fascinerande arkitektur som ligger utanför staden Civitella Paganico som Casenovole slott, medeltida ursprung och Castello di Monte Antico, besittning av Ardengheschi familjen; viktigt är klostret San Lorenzo al Lanzo, ursprungligen byggnaden var ett slott och först senare blev det en Abbey.
Från hystorical pioint perspektiv, var territorium Civitella Paganico koloniserades av etruskerna och romarna, som byggde den ursprungliga bosättningen. Senare territorium blev en viktig besittning av langobarderna, familjen Ardengheschi av staden Siena och Florens. Den verkliga födelse Civitella Paganico som vanligt det var först under 1926, då byarna Pari, Casal di Pari och Civitella Marittima förenades under en enda förvaltning, enligt den nya staden Civitella Paganico.