Exklusiva Hem I Florens Historiska Palats | Lionard 

Exklusiva hem i Florens historiska palats

20 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I Florens, i en av de mest prestigefyllda historiska palats i staden, vackra lyx lägenhet till salu representerar en av de finaste hem i Florens tack vare arkitektoniska detaljer och inredning och även på grund av den magnifika läge. Palatset, i själva verket är på Lungarno och i närheten av den historiska stadskärnan i Florens, ett stenkast från hjärtat av konst och kultur.
Fastigheten består av en 794 m2 huvud lägenhet till salu på tre nivåer och två små lägenheter på första våningen som är anslutna till det med en imponerande stentrappa.
Inredning är sofistikerad och elegant: rummen är inredda med underbara fresker, väggar och golv är berikad med trä och marmor inlägg. Huvudbyggnaden är på tre nivåer: källare, bottenvåningen och första våningen. I källaren är upptagen av fem rum för att använda som en källare.
Bottenvåningen består av en bred ingång, tre stora vardagsrum, två badrum och två tvättstugor. Den övre våningen är värd en ingång, tre sovrum, ett kök, en matsal, fyra badrum, en studio, en garderob och ett loft av ytan på 27 m2 med parkett och Varrel BAULT tak. De två stora vardagsrum på denna nivå är av stor skönhet: en av dessa är berikad med fyra marmorpelare och båda har utsikt på Lungarno.
Den första våningen är värd dessutom två mindre lägenheter på ytan av 64m2 och 33m2. Den första består av ett sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum, medan de andra värdarna ett sovrum, ett badrum, kök och en entré som kompletterar denna exklusiva hem i Toscana.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 892 m2
Lägenhet A: 794 m2
sovrum: 3
badrum: 6
vardagsrum: 5
matsalar: 1
kök: 1
Lägenhet B: 64 m2
sovrum: 1
badrum: 1
vardagsrum: 1
kök: 1
Lägenhet C: 33 m2
sovrum: 1
badrum: 1
kök: 1
plus andra rum och teknikområden: 17
källare: 64 m2
terrass: 18 m2

Lucca km 55 - Pisa km 70 - Siena km 50 - Forte dei Marmi km 75 - Monte Abetone km 48 - Montecatini termalbad km 35 - Golf Club Poggio dei Medici km 30 - Florens flygplats km 5 - motorvägsavfart: Firenze Nord exit km 2 .
Rif: 0210
Pris: Från 5M till 10M

Hus i Italien Till salu

Italienska Fastigheter Till Salu
Italien Lägenheter till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Florens är allmänt erkänd som en stad av konst, tack vare sin oberäkneliga förråd av verk, som omvandlar stadens gator och torg till en levande friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria, som domineras av de höga Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Bara några steg bort är katedralen, där Brunelleschis superb katedralen åtföljs av Giottos klocktorn och Baptisteriet St John, med sina berömda bronsdörrar. Floden Arno, som går genom mitt i staden, har spelat en roll i florentinsk historia i nivå med den för stadens invånare. Under århundraden har folk Florens haft en hatkärlek med Arno, vilket har gett staden med både kommersiell fördel och katastrofala översvämningar. Den mest kända av de broar som korsar floden, Ponte Vecchio, är prydd med juvelerare butiker inrymda i små stugor knutna till bron, en konstruktion teknik finns någon annanstans i världen. Bärande Vasari ädla korridor från en bank till en annan, Ponte Vecchio var också den enda florentinska bron för att göra det genom andra världskriget utan att lida någon skada.

Förutom Uffizierna, har Florens andra museer som skulle vara den främsta konstnärliga attraktion i nästan alla andra stora staden, medan Florentinesen kan också skryta med att de har det mest slående av både kvinnliga och manliga skönhet i konsten: Botticellis Venus och Michelangelos David .
Ett av Unescos skatter av den mänskliga arv, kan den magnifika Florens historiska kärna även beundras från Forte Belvedere, Piazzale Michelangelo och Fiesole Hill, som erbjuder en av de mest slående utsikt över Arno-dalen. Vänstra stranden av floden Arno, eller "Oltrarno", är ett område som fortfarande ger en känsla, mitt i den sekelgamla hantverksbutiker, i Florens från förr, som beskrivs av Vasco Pratolini och Marcello Vannucci. Men det finns otaliga andra platser knutna till litterära referenser: från kvarter i de höjde sig hem som inspirerade verserna i Dante Alighieri till lugn lugn av Medici villor, där neo-Platons akademi av Lorenzo Magnificent ofta uppfyllda, för att inte tala teatrarna i Pergola zonen och Boboli trädgården.