Exklusiva Hem Till Salu På Kusten | Lionard 

Exklusiva hem till salu på kusten

17 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I ett bostadsområde i Livorno, havet och idrottsanläggningar som i en grön omgivning, en av de mest kända italienska arkitekter och skulptörer i jugendperioden i Italien skapade en exklusiv hem för försäljning i ett perfekt läge i förhållande till centrum denna fantastiska villa under loppet av 20-30 år 375 2 över tre nivåer plus en charmig panorama torn.
 
Den klara arkitektoniska stilen och den lyckliga situationen som vetter mot havet är därför de två första egenskaperna hos fastigheter till salu, omgiven av en 740 2 Toscana trädgård på tre av dess sidor.
 
Den exklusiva hem är välskötta och utsikten som kan avnjutas från den lilla tornet sträcker sig från ön Elba till Apuan Alperna.
 
Villan, som helhet, respekterar en ordnad arkitektonisk klassisk stil, utan extravaganta avlat, med fönster inramade av linjära och viktiga former i marmor som bidrar till en större expansion av rymden som är fallet - på den översta våningen - med tomhet verandan belägen mellan pelare och den asymmetriska sammansättning av fasaden.
 
Även på fasaden, marmor, vit puts och användning av rosa skapar en snygg kontrast färg.


Tekniska detaljer
Interiors yta: 375 m2
Exteriörer yta: 740 m2
 
 
sovrum: 5
bathroooms: 4
vardagsrum: 2
matsal: 2
kök: 1
plus andra rum och teknikområden
 
lusthus
dubbelgarage
 
 
Pisa 19 km - Lucca 40 km - Forte dei Marmi 47 km - Termalbad: 17 km - Golf & Country Club: 5 km - Caprilli banan: 2 km - Pisa flygplats: 16 km - motorväg betalstationer A12 livorno exit 1 km
 

Rif: 2110
Pris: € 1.500.000

Hem för försäljning i Italien

Fastigheter till salu i Italien
Villor i Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Livorno

Svepas av havet som, genom Medicei kanaler, trängt så långt in i landet som de gamla kvarteren i staden, har Livorno charmen i en toskansk land som sträcker sig ut i Medelhavet. Det var här som de första europeiska badorter på artonhundratalet bildades, tillsammans med själva idén om semester vid havet. Den karakteristiska stadsdelen Venezia Nuova, byggdes under 1600-talet, fortfarande bevarar sitt ursprungliga utseende: särskilt slående är Fossi Medicei, ett tätt nätverk av kanaler som anslutit lager hem till köpmän, som, liksom i Venedig, hade lager och ingångar på vattnet, som ger tillgång till stora rum en gång används som förvaringsutrymmen för varor.

Livorno har en vacker strandpromenad med sina många träd, ofta framkallade i målningar av Macchiaiolien konstnärer, som slingrar sig mellan handflatorna och tamarisker längs klippformationer och steniga stränder en bit från vind och vågor. Längs allén finns ett antal badorter, medan här och där små och täta tallskogar där konstutställningar hålls jugend villor i pastellfärger, karaktäristiska Cloisters som inbjuder dig att dröja kvar, bryggor och hamnar och gröna Caprilli racerbana. Från Terrazza Mascagni finns istället helt fantastisk utsikt över Capraia och Gorgona, öarna i Toscana och Korsika. Den natursköna vägen fortsätter sedan upp till Quercianella längs klipporna och ett kristallklart hav, ett paradis för fiskare och dykare.