Exklusivt Hus I Italien | Lionard 

Exklusivt hus i Italien

22 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
En 530 m 2 villa, ligger i ett område rikt på konst, kultur, naturliga skönheter, milt klimat, och ett landskap med dominerande inslag av intensiv gröna Italien.
 
En bit bort från havet vackra Ligurien, såsom Mexikanska Poeter och Cinque Terre, och i Toscana, liksom de vita stränderna i Forte dei Marmi, är villan i perfekt harmoni med naturen som omger den på alla sidor.
 
Den exklusiva Huset är anlagd på tre nivåer, och de detaljer som omedelbart slår besökaren på in, med sin jugendstil, är den stora dubbel ingång trappa, av Apuan marmor, vilket leder till andra våningen där det finns ett kök, ett stort vardagsrum med öppen spis, en matsal och ett badrum, alla med fresker i taket och venetianska terrazzo golv.
 
På tredje våningen hittar vi en annan kök, fyra sovrum och två badrum med imponerande fixturer.
 
På entréplanet, bottenvåningen, har vi en rymlig rekreation / rustika matsalen, tvättstuga, och två multi-purpose rum med gamla fat-välvda tak, under vilket vi finner en 35 m 2 simhall.
 
Utanför är fastigheten till salu omgiven av en hektar trädgård med hundra år gamla träd och medelhavsväxter, men i anslutning till gården finns ytterligare 3 hektar åkermark. Det finns också möjlighet att bygga ett pensionat på grund.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 530 m2
Exteriörer yta: 4 hektar
 
sovrum: 4
badrum: 3
vardagsrum: 3
matsal: 1
kök: 2
plus andra rum och teknikområden
 
tak pool - 35 m2
 
 
Carrara 25 km - Pontremoli 15 km - Lunigiana Nature Park 1 km - Fem Lands 38 km - Forte dei Marmi 37 km - Pisa 76 km - spaanläggningar 20 km - Golf Club 11 km - Pisa flygplats 56 km -Highway exit: A12 Sarzana 13 km
 
 
 

Rif: 0081
Pris: Upptill 2,5M

Lyxfastigheter till salu i Italien

Lyxvilla till salu Italien
Luxury Real Estate Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lunigiana

Lunigiana namn kommer från kolonin Luni, grundades av romarna år 177 f.Kr. vid mynningen av floden Magra, så rika och glänsande med marmor att det vilsenormanderna att tro att det var Rom. Idag Lunigiana identifieras med dalen av Magra och dess bifloder, medan dess historiska gränser är mycket bredare, men de äldsta historia är historien om ett stolt folk liguriska lager.

Beläget mellan Toscana och Ligurien, visar det de mest säregna drag av landskapen i båda regionerna, i sammansatta kulturer och hjärtlighet av folket. En liten region, rik med historia, som visas som ett kalejdoskop av ljus, färger och bilder, rik grönska som slutar, högt upp, med ojämna Apuan bergstoppar och vidsträckta Apenninska ängar.

 
V ia Francigena leder gradvis in i själen av detta land, ett land av vägar längs vilka sjukhus som erbjuds hospice för pilgrimer passerar, lilla församling och landsortskyrkor som vakar över färjställena i Magra, och kloster som skyddade byar och grödor.
 
Och här, i dessa dalar, för århundraden saga av en av de äldsta och mest kraftfulla familjer i det förflutna ovikta: Malaspina, vars gäster ingår Dante och många trubadurer, äventyrliga seglare och uppfinnare.