Fantastisk Lyxvilla Till FÖrsÄljning I Centrum Av Florens | Lionard 

FANTASTISK LYXVILLA TILL FÖRSÄLJNING I CENTRUM AV FLORENS

82 Foto
Denna prestigefulla villa från epoken är till försäljning i Florens och ligger i en av de mest exklusiva områden i staden. Några minuter från centrum men belägen i ett kuperat område bland olivlundar och vingårdar. Till stadens centrum kommer man efter en trevlig promenad och samtidigt njuta av det vackra och gröna området. Från villan kan man beundra utsikten över huvudattraktionerna i Florens stad som Duomo och Val d´Arno, Fiesole och Apenninerna.
Bostaden har anor från medeltiden, den tid då det stora existerade tornet byggdes.
Familjen Strozzi omvandlade bostaden till en lyxvilla som sedan dess har tillhört flera berömda ägare.
Den senaste restaureringen gjordes under 1900-talet och har gjort denna fantastiska egendom till en vacker mix av historisk arkitektur, lyx och modernitet.
Denna toscanska historiska bostad är omgiven av en park på 4.500 m2 och med sin 1.100 m2 bostadsyta på tre våningar och med imponerande dimensioner.
Rummen i villan är stora och noggrannt inredda med en elegant, klassisk stil som karakteriserar inredningen med bågar, kolonner, nakna takbjälkar, snidade trädörrar, marmor och ett dyrbart pakettgolv.
Denna egendom till försäljning i Florens har dessutom en limonaia (traditionellt växthus för citronplantor) och en fristående villa för servicepersonalen och ett privat garage i källaren.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Florens

Typ av bostad: lyxvilla- villa i toscana- villa från epoken

Bostadsyta: 1.100 m2
Tomt: 4.500 m2

5 sovrum
5 badrum
3 våningar
Hiss
Garage med 4 parkeringsplatser
Limonaia (traditionellt växthus för citronplantor)
Fristående villa

Toscana- Florens. Prato 15 km- Pistoia 30 km- Siena 50 km- Lucca 80 km- Pisa 80 km- Bologna 80 km
Rif: 0928
Pris: Reserverad förhandling

lyxvilla i toscana

lyxvilla i florens
historisk villa i toscana

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens

Florens, den toscanska huvudstaden av skönhet och charm är inte bara staden med tusen monument och många historiska byggnader. Florens är också ett hem för många antika villor som ligger i mitten av staden eller i utkanten av staden, i bergen utanför "renässansens vagga". Florens ligger i ett naturskönt område, mitt i en djup dal omgiven av vackra kullar i Cercina, Fiesole, Arcetri och Poggio Imperiale och Bellosguardo. I detta landskap finns många prestigefulla lyxbostäder. Det finns många attraktioner i staden som piazzor (della Signoria, Duomo, Santa Croce, San Lorenzo för att nämna några, historiska teatrar (Pergola, Verdi, Goldoni, Niccolini, Pulcini) och broarna (Ponte Vecchio, Santa Trinita, Ponte alle Grazie, Ponte alla Carraia) murar och stadsportar. För den som önskar att köpa sig en villa från epoken kan finna en som passar ens behov i den här vackra staden Florens.