Fantastisk Takvåning Till Salu I Rom Ponte Milvio Area | Lionard 

Fantastisk takvåning till salu i Rom Ponte Milvio area

full screen
69 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Nära Roms centrum, i det exklusiva Ponte Milvio området finns denna fantastiska lyx takvåning till salu.
Den här lägenheten ligger på sjätte våningen i en prestigefylld historisk byggnad, som föddes ur den eklektiska, nybarock fusion av två redan existerande egendomar.
Det är onekligen byggnadens mest prestigefyllda lägenhet och utformad som ett familjehem. Denna lyxiga lägenhet är yta mäter 527 m2, men det finns också en 58m2 terrass som ger totalt 556m2.
Denna egendom har utformats med stor omsorg om detaljerna och har vissa unika element såsom skräddarsydda dörrhandtagen gjorda speciellt för denna byggnad och vars mögel är en exklusiv egendom.
Huvudentrén är tillgänglig även om en privat hiss eller genom ett fint dekorerade trappa. Detta rummets tak och väggar har klassisk och 20-talsstil målningar och dekorativa friser som skildrar religiösa scener, små änglar och blommor girlanger. Golvet gjordes med hjälp av grön marmor och kullerstenarna med Carrara marmor insatser; i detta rum finns också en elegant, vit marmor spis.
Det finns en viss typ av hall som skiljer detta rum från lägenheten är privat håll; Här finns det en coffered tak med blommor snidade i trä och målade i guld.
Det finns då en annan stat rummet, det är åttakantig och har en annan vit marmor spis och en underbar svart och vitt golv med några magnifika duva grå, ljusblå och dekorationer i guld. Detta rum leder till en veranda med utsikt över staden, floden Tibern, Stadio Olimpico och Monte Mario kullen.
Denna lyxiga egendom är hem till fyra sovrummen, alla med eget badrum, men det finns också två toaletter och ett sovrum. Den fantastiska sovrummet har Cotto-klinkergolv, vackra dekorationer och är ansluten till ett badrum av gul marmor från Siena och mosaik.
För att slutföra denna extraordinära lyxiga takvåning i Rom finns också ett garage för din last.

Tekniska detaljer
Region: Lazio
Provins: Rome
Kommun: Rom

Typ: lyxlägenhet

Ryta: 527 m2

6: e våningen
5 sovrum
6 badrum
Terrass: 58 m2
Högkvalitativa finish
2 öppna spisar
privat hiss
Garage

Centre of Rome 5 km - Station Termini 7 km - Fiumicino flygplats 34 km - Ciampino 30 km - Lido di Ostia 40 km - Orbetello 140 km

Rif: 1692
Pris: € 6.950.000

Rom villor

takvåning till salu
lyxlägenhet Rom

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

rom

Rom är huvudstad i Italien och kallas den eviga staden för sin viktiga historia och tidlös magi. Första megalopolis i mänsklighetens historia, hjärtat av det gamla civilisation, huvudstad i det romerska riket och vagga det latinska språket: ingen annan stad har en sådan historia.
En varierad territorium med en varierad natur är en av dess viktigaste funktioner: det finns berg och kullar (den berömda 7 kullarna i Rom), det finns dalar och flygplan, floden Tibern och sjön Bracciano, floden Tibern ön och sandstränder av Ostia.
Monument och platser av intresse i staden är oändliga: Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Peterskyrkan, San Giovanni in Laterano och Capitolium, olika historiska byggnader, charmiga fontäner, vackra torg, historiska valv och hundraåriga broar.
Det finns många trendiga gator och exklusiva områden i Rom, hem till underbara lyxvillor, prestigefyllda lägenheter och takvåningar, och historiska egendomar.
Du hittar dessa egendomar även i Roms omgivningar på Lazio gröna kullar eller i ett exklusivt läge på bergen, men bara några kilometer från centrum av staden.