Fantastisk Villa Till FÖrsÄljning I Castiglioncello | Lionard 

FANTASTISK VILLA TILL FÖRSÄLJNING I CASTIGLIONCELLO

54 Foto
Några få meter till havet, i en av de mest prestigefulla områden på den toscanska kusten är denna eleganta lyxvilla till försäljning i Castiglioncello.
Denna eleganta bostad i Liberty stil byggdes i början av 1900-talet och har fortfarande bevarat sin ursprungliga charm tack vare en omsorgsfull restaurering som har behållit sina raffinerade egenskaper, särskilt när det gäller dess yttre egenskaper.
Inomhus är utrymmen i stället moderna med en särskild omsorg för detaljer, med raffinerade ytbehandlingar, färger och nyanser, funktionell layout som garanterar alla bekvämligheter som i en nybyggd villa.
Fastigheten omfattar en yta på 600 m2, där alla rum är mycket rymliga och ljusa. Köket är stort och fullt möblerat, vardagsrummet är möblerat med god smak och stil. En spiraltrappa i trä och metall leder till sovrummen som är perfekt uppdelade i funktionella och bekväma rum.
På utsidan finns en spektakulär stentrappa som sträcker sig symmetriskt på båda sidor av fasaden på villan i Castiglioncello. En vacker 3500 m2 stor park smyckar denna villa med palmer, stora frodiga häckar och prydnadsvaser. Här finns också en pool som tillsammans med ett privat spa är idealisk för avkopplande stunder i lugn och ro.
Denna prestigefulla bostad har en obestridlig charm och är perfekt för den som inte bara söker efter ett vackert sommarhus men också för den som vill leva till fullo på denna vackra plats vid den toscanska kusten.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Livorno

Bostadsyta: 600 m2
Tomt: 3.500 m2

Park
Pool
Dubbelparkering
Privat spa

Toscana- Castiglioncello. Livorno 20 km- Pisa 20 km- Forte dei Marmi 75 km- Florens 85 km- Piombino 50 km- Flygplats Pisa 45 km
Rif: 0938
Pris: € 2.700.000

villa vid havet

lyxvilla i livorno
lyxvilla i toscana

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Castiglioncello

Toscana- Castiglioncello: Castiglioncello, en populär badort i Toscana, ligger vid etruskiska kusten, här finna många vackra lyxvillor och prestigefulla egendomar. Klipporna ovanför havet, bukter och vikar, vackra stränder och ett kristallblå hav har gjort denna lyxiga plats känt internationellt. Ett hem för författare, målare, poeter och konstnärer som har hittat sin inspiration här. En eftertraktad plats för kända personer från nöjesindustrin, industriledare, inom ekonomi, finans och kultur. Tack vare dessa berömda besökare genom åren så har Castiglioncello känt av en ökande tillväxt av lyxvillor och prestigefulla fastigheter.