Fantastisk Villa Till Salu I Lecco | Lionard 

Fantastisk villa till salu i Lecco

full screen
36 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I ett lugnt och privat område i närheten av Comosjön och bara några minuter från sjöarna Pusiano och Annone det finns denna vackra villa till salu.
Denna tre våningar egendom mäter 500 m2 totalt. På bottenvåningen finns det vardagsrummet, som inkluderar entré, en rymlig hall, ett kök, två badrum och fyra badrum Medan på övervåningen finns en hall och ett sovrum med badrum.
I källaren finns en rymlig krog, ett hobbyrum och några tekniska rum.
Denna fastighet är ljusa och luftiga rum som passar perfekt för även de mest sofistikerade och krävande gästerna.
Några stora fönster med tillgång till terrassen har utsikt över den här gårdens park, som mäter ca 1 hektar och kan nås från en stentrappa.
Den här parken är perfekt välskött och utsmyckad av långa träd, fruktträd och blommor. Det är hem till en 120 m2 med en rymlig relaxavdelning där du kan lugnt njuta av sommarmånaderna.
Denna fastighet har också en charmig vattenlilja damm och ett grillområde med vedeldad ugn. Detta lyxiga hem till salu ligger i ett avundsvärt läge bara några steg från Lecco centrum och en halvtimme från Como.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Lecco

Inre yta: 500 m2
Extern yta: 1,1 ha

4 sovrum
5 badrum
Simbassäng
Parkera
Barbeque
Vedeldad ugn

Lecco 10 km - Como 28 km - Milano 60 km - Varese 75 km - Milano Malpensa Airport 70 km

Rif: 3284
Pris: € 2.200.000

lecco

Villa till salu lake como
Villa till salu vid Lake Como

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lecco

Lecco och dess omgivningar är mycket charmiga platser i Lombardiet , bland vackra berg, floder och sjöar.
Berömd för att vara den plats som Alessandro Manzoni valde för att ställa in sin roman The Betrothed var Lecco verkligen en av de första städerna i Italien som skulle industrialiseras.
Dess geografiska läge och mildt, behagligt klimat har gjort det möjligt att utveckla en frodig och frodig vegetation i området, den perfekta miljön för de underbara lyxvillorna som befolker staden och dess omgivningar.
I århundraden har det varit ett slående hjärta av italiensk kultur, som ofta besöks av borgerliga författare och intellektuella och är nu ett mycket eftertraktat resmål för dem som vill investera i sitt drömhus.