Fornborg Till Salu I Florens | Lionard 

Fornborg till salu i Florens

full screen
44 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
nära Florens det är denna magnifika slottet till salu, en del av en pittoresk gammal by med utsikt över floden Arno dalen från en bergs.
Ursprunget till denna charmiga plats i hjärtat av Toscana förloras i historien, men kan spåras tillbaka till etruskerna, byn var mycket relevant under århundraden för sitt strategiska läge dominerar de omgivande landområden.
Tornet hus fortfarande finns idag har medeltida anor och ägdes av viktiga adliga familjer och munkordnar. De olika kors ristade på väggarna i byn är ett tecken på kopplingen mellan denna gamla egendom och korsfararna.
Detta magnifika slottet i Florens används idag som en turist boende och är uppdelad i typiska toskanska rustik stil lägenheter som ligger på gården eller i byn.
Slottet är spridda över fem nivåer och, tack vare några noggranna renoveringsarbeten, är i utmärkta förhållanden och kan beundras i all sin prakt.
Denna gård semester Anläggningen har en yta på cirka 1,800m2 uppdelad i fyra fristående byggnader, för totalt 58 rum.
Runt denna prestigefyllda egendom Det finns en stor mark på cirka 35 hektar, varav 6 hektar produktiv olivträd gynnas av en av de bästa jordarna för denna typ av produktion.
Den här fastigheten, omgiven av en park full av höga träd, erbjuder också en härlig pool med utsikt över de frodiga kullarna som omger den.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Province: Florence

Typ: slott - agriturismo

Ryta: 1800 m2
Utvändig yta: 35,7 hektar

4 byggnader
58 sovrum
55 badrum
Bar
Restaurang
Simbassäng
Kyrka
Olivlund: 6 hektar
Woods: 29 hektar

Florens 20 km - Arezzo 70 km - San Gimignano 70 km - Siena 92 ​​km - Pisa 115 km - Livorno 120 km - San Marino 125 km

Rif: 21617
Pris: € 2.400.000

slott i Toscana

semester gård till salu
lyxiga egendomar

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florence - kullar

Florens, huvudstad i Toscana, har obestridda charm och skönhet som är känd över hela världen, inte bara som staden monument och historiska byggnader, men också som hem för många period villor som ligger i den historiska stadskärnan eller på kullarna som omger "vagga renässansen."
Florence ligger i en scenografisk läge, mitt i en bred dal omgiven av kullarna i Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale och Bellosguardo. I detta landskap, det finns många lyxvillor och typiskt toskanska egendomar, men också tids villor i historisk betydelse.
Det finns många attraktioner som staden Florens har att erbjuda: berömda torg som Piazza della Signoria, Piazza del Duomo, Santa Croce, San Lorenzo, dess historiska teatrar, och broar, och sist men inte minst, stadens väggar och dörrar.
Den som vill köpa en exklusiv egendom kan hitta en som passar hans eller hennes behov i det sublima inställning av staden Florens och dess charmiga omgivningar.