Fornborg Till Salu I Pisa | Lionard 

Fornborg till salu i Pisa

full screen
34 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Byggt 1172, denna majestätiska slott till salu i närheten av Pisa fick sitt namn och dess krön från formen på kullen där det står, som liknar en upp-och-ned glas.
Omgiven av en saga inställning, är denna gamla slott nås med en väg slingrar sig genom Toscana mest autentiska landskap gjorda av skog och dalar.
Gårdens gamla ursprung är väl dokumenterade och kan ses i sin struktur, vars historia har passerat genom århundradena: det påstods ägs av grevarna "Della Gerardesca", byggd på första i försvarssyfte och sedan köptes av kommunen i 1198. Efter Pisa erövrades av Florence, fästningen förlorat sin militära funktion och blev en ädel bostad; fram till början av 1900-talet, var det en blomstrande och produktiv gård.
Just nu cirka 110 hektar mark omger fastigheten, och de är indelade i trä områden, korn och vete grödor, och olivlundar.
Fastigheten omfattar huvud egendom med sin gård, som gränsar till en kyrka som ägs av den romerska kurian. Hela fastigheten är omgiven av väldiga murar med stora entrédörrar; i omedelbar närhet finns också några bondgårdar.
Slottet till salu har en yta på ca 5000 m2, medan by är ca 1300 m2 stort.
Denna magnifika egendom till salu i Pisa har alltid haft en hög vinframställning tradition, underlättas av landet fertilitet, vilket gör den lämplig för investeringar i odling druva-vin och vinproduktion, som är mycket populär i den aktuella marknaden.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Pisa

Typ: slott - gård

Ryta: 8340 m2
Utvändig yta: 110 hektar

Castle: 5000 m2
By: 1300 m2
bilagor
Olivlundar: 12 hektar
Korn: 3 hektar
Vete: 9 hektar
Woods: 50 hektar

Pisa 40 km - Florence 50 km - Lucca 35 km - Livorno 46 km - Forte dei Marmi 75 km - Siena 85 km

Rif: 1453
Pris: Från 5M till 10M

slott till salu

gård i Toscana
lionard

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pisa

Pisa, en av de mest kända städerna i Toscana, att tacka för sin berömmelse till den berömda tornet som står i Piazza dei Miracoli, intill Baptistery och katedralen, ett världsarv pärla av arkitektur älskad av miljontals italienska och utländska besökare.
Helig plats för många utländska turister som besöker bel Paese har Pisa också många andra platser av intresse såsom Piazza dei Cavalieri, den Lungarnos, Palazzo dell'Orologio, Torre della Muda, den medeltida staden, den gamla stadsmuren, Palazzo dei Medici, och många fler.
Nära Pisa finns många byar av stort historiskt och konstnärligt intresse, de är hem för arkitektoniska pärlor och underbara lyxvillor eller period egendomar av stort värde och kvalitet. Dessa egenskaper går ofta tillbaka till renässansen och Medici perioden och är riktiga konstverk, där lyx blandas med den toskanska traditionen.