Gammalt Slott Till Försäljning I Piemonte | Lionard 

Gammalt slott till försäljning i Piemonte

full screen
70 Foto
I provinsen Alessandria, med en magnifik utsikt över de omgivande kullarna, Alperna och Monte Rosa är detta vackra slott till försäljning. Det nuvarande utseendet avslutades i mitten av 1800-talet. Denna prestigefulla semesterbostad tillhörde samma familj i över 250 år innan den nuvarande ägaren och har nyligen restaurerats med respekt för den arkitektoniska stilen och de ursprungliga materialen. För att göra det bekvämt och funktionellt har man byggt moderna tekniska system som en modern villa. Först avlägsnades det befintliga träet, restaurerades och installerades igen, alla fönster är nya i full storlek, spisarna har moderniserats för gas och man har installerat golvvärme. Varje moment har utförts med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer med syfte att öka slottets charm och göra interiören modern och praktisk. Boytan är på 1100 m2 med 250 m2 lager, tvättstuga och källare och en 250 m2 stor personalbostad, garage och flera verandor. Inne finns ett stort vardagsrum, ett bibliotek, ett spelrum, ett fotogalleri, tv-rum, kök med 2 pentryn och matplats, en master-svit med sovrum, omklädningsrum, en lounge, ett privat badrum med bastu, 2 sviter för gäster med sovrum, vardagsrum, dusch och en svit och några salonger. Ett gym och ett biljardrum kompletterar detta slott till försäljning samt 3 badrum för gäster och ett garden room. Slutligen finns här en park på 5000 m2 som omger egendomen och en vingård på 5000 m2.
Tekniska detaljer Region: Piemonte
Provins: Alessandria

Typ av bostad: slott

Boyta: 1600 m2
Tomt: 6 hektar

Slottet. 1.100 m2
Ytterliga utrymmen: 250 m2
Personalbostad: 250 m2
Garage
Veranda

Möblerna ingår ej i försäljningen

Alessandria 25 km- Motorväg 15 km- Turin 90 km- Milano 120 km- Genova 120 km
Rif: 21208
Pris: Från 5M till 10M

slott till försäljning

piemonte
lionard lyxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Alessandria

Provinsen Alessandria där detta magnifika slott är till försäljning ligger i centrum av triangeln Turin- Milano- Genova och är ett område med ett stort geografiskt och ekonomiskt intresse. På den stora slätten är klimatet typiskt padano med kalla vintrar och varma somrar och väldigt lite regn. På denna plats finns många teatrar, civil, religiös och militär arkitektur, en del går tillbaka till 1200-talet. Vackra byar omgiven av natur och vinodlingar har gjort Piemonte känt över hela världen för sina produkter. Framförallt känt för de majestätiska slotten och fascinerande lyxvillor som finns i de största städerna men även i det grönskande landskapet erbjuder intressanta investeringsmöjligheter för dem som vill bo i denna vackra region.