Häpnadsväckande Lyxvilla Vid Sjön Maggiore | Lionard 

Häpnadsväckande lyxvilla vid sjön Maggiore

full screen
35 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna fantastiska villa till salu ligger i ett vackert läge på Lombard stranden av Lago Maggiore, i provinsen Varese.
De viktigaste villa byggdes på 1920-talet och har en total yta på cirka 970m2 fördelat på fyra nivåer.
På bottenvåningen finns en stor hall som leder till verandan, en matsal, ett kök, en dubbel vardagsrum med öppen spis och en toalett. Det finns en 85m2 terrass som pryder fastigheten och erbjuder en fantastisk utsikt framför sjön.
Den första våningen är helt upptagen av sovande området, som består av fem sovrum, ett badrum och en annan liten terrass som mäter 27m2.
Den andra och sista våningen är hem till fem inbjudande rum och vissa korridorer.
Slutligen finns det källarvåningen som är hem för flera stora rum och en stor veranda direkt vetter mot trädgården med sjöutsikt.
Rum och utsidan av denna egendom till salu har utformats med stor omsorg om detaljerna tack vare vissa underhållsarbete som har gett ännu mer värde till denna period villa särdrag.
Denna egenskap rum kännetecknas av stor användning av högkvalitativa material som marmor, trägolv och cementmosaik som ger mervärde till detta prestigefyllda egendom.
Denna dröm hem för försäljning är omgiven av en 5000 m2 park fint planterade med palmer, tallar, pilar och flera sorters blommor.
Utomhus för den här egenskapen är också hem till ett hus för personalen, en enda garage och en båt lagerbyggnad gjord av Baveno marmor och ligger vid sjön.
Detta lakefront drömhus är i ett perfekt läge, nära till alla tjänster och bara några meter från stranden, erbjuder en härlig utsikt och det är perfekt för dem som vill njuta av den fängslande atmosfär som är typisk för sjön.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Varese
Område: Lago Maggiore

Ryta: 970 m2
Utvändig yta: 5,000 m2

5 sovrum
2 badrum
Parkera
Sjöutsikt
Båt lagerbyggnad
Uthus
Garage

Varese 25 km - Luino 35 km - Como 55 km - Lugano 65 km - Monza 80 km - Milan 65 km - Milan Malpensa flygplats 30 km

Rif: 1888
Pris: € 3.500.000

Varese

Lago Maggiore
lyxvilla till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago Maggiore

De italienska sjöarna är en alltmer populär plats för affärsmän och internationella och nationella jet-setters, och är också hem för underbara lyxvillor som är mycket önskas av både italienska och utländska kunder.
Lago Maggiore, med sitt milda och behaglig temperatur och ett perfekt läge i de böljande kullarna i Lombardiet är en av de mest eftertraktade och eftertraktade platser.
Tack vare sitt milda klimat på vintern och dess svala sommardagar, Lago Maggiore har många arter av typiska blommor och växter.
Detta är ett verkligt exklusivt läge och villor till salu här är mycket efterfrågade och eftertraktade.