Historisk Egendom Till Salu I Provinsen Cremona | Lionard 

Historisk egendom till salu i provinsen Cremona

full screen
41 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna lyxfastighet till salu ligger i provinsen Cremona, belägen inuti en stor park och därmed omgiven av naturen.
Denna egendom var en gång kyrkan och vinterträdgården av Rocca di Villa Medici del Vascello och omvandlades sedan till ett privat hem
Denna flerhyresfastighet som mäter cirka 2 500 kvm har nyligen renoverats för att återställa sin gamla prakt samtidigt som de behåller alla sina typiska egenskaper, som tunna valvtak, utsatta träbjälkar, kakelplattor och väggar av de ursprungliga stenarna av den perioden .
På bottenvåningen finns vardagsrummet med sina majestätiska statliga hallar prydda av kolumner, ovärderliga eldstäder och antikviteter. medan på övervåningen finns sovrummet.
Rummen är väl upplysta tack vare de stora fönstren som går längs hela bottenvåningen och har konstruerats med stor uppmärksamhet på detaljer genom att använda högkvalitativa material.
Projektet hade det dubbla målet att skydda detta arkitektoniska arv samtidigt som man skapar ett anslutet system av hallar och utrymmen som är avsedda för en mångsidig användning som skulle vara perfekt för värdevenemang och för boende.
Denna fastighet är omgiven av en stor park som mäter ca 1 hektar, där det är möjligt att koppla av utomhus och hitta en härlig swimmingpool och ett spaområde.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Cremona

Typ: historisk egendom
Inre yta: 2,559 m2
Extern yta: 1 ha
Statliga salar
Parkera
Cremona 35 km - Mantua 43 km - Parma 50 km - Milano 128 km

Rif: 1156
Pris: € 2.500.000

hus till salu i cremona

hotell till salu i cremona
historiska fastigheter i cremona

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Cremona

Cremona , en stad i södra Lombardiet, är känd som staden för de tre ts: turon, turàs, tetàs
Grundades av Hercules enligt en legend, grundades den faktiskt under den romerska republikens tid och blev snart ett viktigt centrum i Po-dalen, med en amfiteater för spel, ett forum och monumentala termiska bad.
Den viktigaste delen av stadskärnan är den medeltida Piazza del Municipality, en fascinerande delad plats som också är hemma för några av Italiens stora medeltida monument som katedralen och dess dopfönster, Torrazzo, Loggia dei Militi och Palazzo Comunale.