Historisk Egendom Till Salu I Provinsen Lodi | Lionard 

Historisk egendom till salu i provinsen Lodi

full screen
48 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I provinsen Lodi , i ett intimt grönt område, finns det här underbara barocka landet från slutet av 1700-talet till salu.
Denna spektakulära villa har en U-form, den byggdes av den kända arkitekten Giovanni Ruggeri och beställdes av grev Antonio Cavazzi della Somaglia. Denna egendom har totalrenoverats genom att behålla sina ursprungliga egenskaper och är för närvarande en plats för exklusiva evenemang och ceremonier.
Gästerna välkomnas av en väg som pryds av häckar, tar dem till gården, som berikas av en neoklassisk portik.
Denna fastighet på flera nivåer uppgår till cirka 3 000 m2 och är utrustad med rymliga statshallar.
Fantastiska fresker, eldstäder från 1700-talet, statyer och kristall-och-mässing ljuskronor pryda perfekt detta underbara gods, vilket skapar en mycket elegant och elegant miljö.
Förutom de mycket rymliga rummen innehåller denna egendom till salu också en fantastisk trädgård och flera gårdar, de perfekta ställena att vara värd för banketter och ceremonier.
En kort bit från Lodi centrum, denna prestigefyllda villa till salu är också väl förbunden med Milano och Pavia.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Lodi

Typ: Periodens egendom

Inre yta: 3000 m2
Yttre yta: -

Villa
Parkera
Gård
Häststallar
Rustika byggnader

Lodi 20 km - Milano 52 km - Lugano 130 km - Milano Malpensa Flygplats 100 km - Bergamo Orio al Serio Flygplats 80 km

Rif: 3307
Pris: Reserverad förhandling

Villa till salu i lodi

Lodi, lodi slott
Villa till salu i lodi, slott i lodi till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lodi

Lodi är en liten Lombard-stad i den låga Po-dalen, som ligger på höger bredvid floden Adda , det är sydöst från Milano och cirka 44 000 personer bor där. Lodis område har varit känt sedan antiken för sitt bördiga land och dess stora jordbruksmark, i själva verket är det en av Nordens Italiens viktigaste jordbruksområden.
Lodi grundades 1158 av Frederick Barbarossa längs floden Adda, en idealisk plats att kontrollera dessa länder. Denna fantastiska stad erbjuder flera attraktioner: Basilica della Vergine Assunta, kyrkan Beata Vergine Incoronata, Palazzo Broletto, Palazzo Modignani och Teatro alla Vigne.
Kultur och naturturism är det som karakteriserar denna konstnär i Po-dalen.