Historisk Egendom Till Salu Nära Milano | Lionard 

Historisk egendom till salu nära Milano

full screen
61 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I provinsen Milano , längs Martesana- kanalen och floden Adda finns det här härliga gård omgivet av en stor park, där det fortfarande är möjligt att se hjort och hjortar som roaming fritt.
Denna fastighet till salu går tillbaka till 1200-talet, då cistercianska munkar bosatte sig i detta område.
Runt 1700-talet nådde denna villa sin topp när vissa statshallar tillsattes och två nya byggnader som användes som respektive museum och teater byggdes.
Denna fastighet till salu är för närvarande lämplig som en plats för exklusiva evenemang och viktiga ceremonier tack vare den perfekta mixen av historia och innovation.
Denna fastighet mäter 8 000 m2 totalt och har flera luftiga rum. Villan är också hemma för en helgad kyrka, kloster, hästhus, ryttare och två imperialistiska dubbelbyggnader med en liten teater och termisk yta.
Förutom villaen ingår även ett hotell med 40 rum och en restaurang.
Denna villa är omgiven av en 9 hektar stor park som ger denna egendom en tidlös charmig atmosfär och hem till en underbar pool.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Milano

Inre yta: 8 000 m2
Extern yta: 9 hektar

Hotell
40 rum
Restaurang
Simbassäng
Parkera
Kyrka
Häststallar

Milano 45 km - Bergamo 25 km - Brescia 65 km - Monza 30 km - Milano Malpensa flygplats 80 km

Rif: 3165
Pris: Reserverad förhandling

Bergamo, vaprio d'adda

Vaprio d'adda historisk egendom
Historiskt hem till salu i milan

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Milan

Milano är den näst största staden i Italien, en kosmopolitisk, europeisk stad och det ekonomiska pulserande hjärtat av landet.
Efter andra världskriget blev Milan en möjlighetstad och idag är den italienska huvudstaden, modetiden och Made in Italy design, en referenspunkt för både affärsmän och konstnärer, fotografer och designers.
Staden är rik på historia och måste upptäckas och utforska med sina magnifika monument, palats och kyrkor.
Domkyrkan är stadens emblem med sin fantastiska gotiska arkitektur, den är en massiv och ledad byggnad med långa torn i förgyllt koppar. Nära till det finns kyrkan Sant'Ambrogio, på Italiens äldsta exempel på Lombard romansk stil.
I det historiska stadskärnan kan vi hitta Milanos kända modeområde, så känt som i Paris och New York ; Det inkluderar Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni och Via Sant'Andrea. Dessa är de obestridda symbolerna för den italienska och internationella klara för att ha på sig, hem till världens viktigaste modehus och till exklusiva caféer och smyckenbutiker som slutför Detta lyxiga område av staden.