Historisk Lyx Egendom Till Salu Vid Gardasjön | Lionard 

Historisk lyx egendom till salu vid Gardasjön

full screen
66 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna historiska villa till salu ligger bara några minuter från stranden av Gardasjön, i en miljö av stort värde.
Ursprunget till denna egendom går tillbaka till medeltiden, runt den 18: e-talet omvandlades till en villa på landet med barock funktioner och sedan helt återställd under 2009. Dessa restaureringsarbetet har upprätthållit och mervärde till Villa styrkor, samtidigt utrusta den med de mest moderna bekvämligheter.
Detta tre våningar villa mäter 2400 m2 totalt. Trädgården framför den här egenskapen är hem en sju-arch portik som leder till bottenvåningen och dess statliga rum, som rikt bearbetas och dekorerade med fresker och har fina kulor, eldstäder, högt i tak och kassettak valv med ett eko till dåtid.
Det är verkligen i en av dessa salar sällsynt skönhet som Napoleon Bonaparte stannade under slaget vid Castiglione och det är just här som den franska allmänna organiserade kampen mot österrikarna.
Denna lyxiga egendom består av cirka 42 rum, varav en del är för närvarande används för att organisera eleganta ceremonier och exklusiva evenemang,
Denna lyxiga egendom är omgiven av en frodig 20.000 hem för flera arter av blommor och väldoftande växter.
Detta elegant historisk egendom är ett mästerverk i Brescia arkitektur som erbjuder sina gäster en dröm inställning tack vare dess underbara omgivande landskapet med utsikt över morän. Närheten till Gardasjön är en annan styrka av denna fantastiska fastighet.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Brescia
Zona: Gardasjön

Ryta: 2400 m2
Utvändig yta: 22,400 m2

43 rum
14 badrum
fresker salar
Portik
Gård
Parkera

Gardasjön 10 km - Brescia 20 km - Bergamo 70 km - Milan 120 km - Brescia Airport 3 km

Rif: 1838
Pris: € 5.900.000

garda villa

villa vid Gardasjön
napoleon bonaparte

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Gardasjön

Gardasjön är den största italienska sjön och är uppdelad på tre regioner (Venetien, Lombardiet och Trentino Alto Adige), med en total yta på ?? 370 km².
Det är ett turistmål par excellence, besökte varje år av miljontals turister. Gardasjön har en verkligt imponerande landskap, där det blå vattnet i sjön är väl matchas med gröna kullar i omgivningen. Det finns 5 små charmiga öar i sjön, alla hisnande skönhet.
Med sin tempererat klimat, ytterligare mildras av massan av vatten i bassängen, är detta verkligen ett idealiskt område, inte bara för semester, men också för att leva året runt. Det finns i själva verket många lyxvillor och prestigefyllda egenskaper byggs för att möta den växande efterfrågan på marknaden, med området runt sjöarna som en av de mest eftertraktade i Italien.