Historisk Villa I Siena Till Salu | Lionard 

Historisk villa i Siena TILL SALU

56 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Detta prestigefyllda historiska villa är till salu, magnifikt placerad på toppen av en kulle, med utsikt över den unika synen av den typiska lerjord av Siena, med sina mjuka kullar geometriskt dividerat med olika kulturer.
Byggdes i slutet av 1400 som ett lantställe för en känd Siena familj av tiden, har fastigheten en sen renässansstil och även undertecknandet av mer än en känd italiensk arkitekt renässansen.
Denna villa i Siena, rik på historia och konst, byggdes med rött tegel; byggda på tre nivåer för en total golvyta på cirka 1200 m2, har det bevarat de ursprungliga tak och tak, med ek balkar och tegel och en del av den ursprungliga 16-talet terrakotta golv.
Inuti är den centrala travertin marmortrappa original och mycket väl bevarade.
Rummen inuti denna toskanska villa till salu, är bestickande och lysande; noggranna detaljer, de eleganta och raffinerade inredning och dyrbart uttryckt i varje enskilt märke av denna bostad en verklig pärla av ren skönhet som omges av landsbygden.
Varje del av godset är slående för sina detaljer som skapar en atmosfär ädel och bekanta samtidigt, exklusiva och välkomnande.
På utsidan finns det två hektar mark som omger denna villa till salu i Siena. En av egenskaperna hos större betydelse för den här egenskapen är italiensk stil trädgård som sträcker sig till den norra delen av byggnaden. Trädgården har gjorts ett antal gånger under århundradena, alltid baserade på strukturen av de ursprungliga väggarna som är perfekt bevarade till denna dag.
Den botaniska trädgården var först planterades av en botanik professor och alkemist som levde i första hälften av 19-talet. Trädgården rullar nedför en sluttning som uppfyller den odlade arealen och en skog av ekar som är en del av fastigheten.
På norra sidan, är trädgården skyddas av ett hölje av fem rader från Centennial cypresser planterade i en halvcirkel; majestätisk och imponerande, dessa cypresser skapa en exceptionell miljö som leder ögat hela vägen till Siena, där du kan se tornen
Tekniska detaljer

Region: Toscana
Kommun: Siena
Område: omgivande Siena

Typ: Historiska villa - renässans villa

Insida: 1200 m2
Utsida: 2 hektar

Simbassäng
3 våningar
ursprungliga interiörer
Italiensk stil trädgård
Botanisk trädgård
ekskog
Fem rader från Centennial cypresser

Toscana - Siena. Siena 25 km - Montalcino 10 km - Montepulciano 25 km - Pienza 20 km - San Gimignano 50 km - Volterra 55 km - Arezzo 50 km.
Rif 0577

Rif: 0577
Pris: Reserverad förhandling

lyx bostad

fastigheter till salu
lyxfastighet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

Toscana - Siena. Siena är en känd italiensk stad i hjärtat av Toscana och är en av de mest populära destinationerna i regionen. Världsberömt för sina obegränsade konstnärliga, kulturella, natursköna och historiska landmärken och händelser, är Siena också känd för sin Palio, som är en hästkapplöpning går genom pittoreska Piazza del Campo. År 1995 den historiska stadskärnan i Siena utsågs till världsarv av UNESCO för sin charmiga skönhet, konstnärliga arv och religiös betydelse. Det finns olika religiösa och civila byggnader av stort intresse. Det finns också andra viktiga byggnader såsom Siena Cathedral, kyrkorna St Dominic, St Francis, basilikan Iakttagande, Bargagli Palace, Palazzo Bichi Ruspoli, Bisdomini Palace, Palazzo Tolomei och många andra. Bland de platser av stort intresse och nämnde varje gång Siena heter är; Piazza del Campo, Medici-fästningen och Porta Romana, loger av påven och loger av varan. Det finns faktiskt många Lyx villa i territorium Siena. Vissa ligger i centrum och i de närliggande byarna Chianti, en idealisk plats där lyx förenar värmen i familjen. Dessa områden är perfekt för alla som vill ha skönhet och lyx utan att offra pe