Historisk Villa Till Salu Vid Sjön Maggiore | Lionard 

Historisk villa till salu vid sjön Maggiore

full screen
40 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna gamla villa till salu på toppen av en kulle med en underbar utsikt över sjön Maggiore och Stresa; Det byggdes på 1800-talet av en familj av bankirer från Turin.
Denna villa med flera våningar ligger i ett högt och soligt läge bara 500 meter från sjön, mäter cirka 1 450 m2 totalt och har också en charmig torn med utsikt över omgivningen.
På bottenvåningen finns vardagsrummet, bestående av en rymlig hall med terrass, stor matsal och vardagsrum.
En trappa leder till övervåningen, som är hemmet till sovrummet, bestående av sex sovrum, alla utrustade med en liten terrass och två badrum. På andra våningen finns biblioteket, ytterligare två vardagsrum och två badrum för gäster. Högtornet erbjuder utsikt över sjön, som kan beundras från ett panoramautsikt rum öppet på fyra sidor och från en terrass.
I källaren finns en bastu och några tvättstugor.
Den här egenskapen har utformats med stor uppmärksamhet på detaljer och har viktiga fresker, fatvalar, marmor och antikviteter som mästerligt pryder boet.
Denna villa är omgiven av en stor park som mäter 6000 m2 prydnad med århundraden gamla träd och hem till målvaktens lodge och några andra bilagor. I fastigheten ingår också en jordbruksmark som mäter 8 000 m2.
Denna villa till salu ligger också i ett mycket bekvämt läge om du vill komma till Milano och Schweiz.


Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Varese
Område: Lago Maggiore

Inre yta: 2000 m2 ca.
Extern yta: 6 000 m2

15 sovrum
10 badrum
Taverna
Turrett
Parkera
Jordbruksområde

Varese 30 km - Lugano 30 km - Como 65 km - Milano 80 km - Milano Malpensa flygplats 45 km

Rif: 3454
Pris: € 1.800.000

villa till salu i castelveccana

villa till salu vid sjön Maggiore
villa vid sjön Maggiore till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago Maggiore

De italienska sjöarna har alltid varit en populär plats för affärsmän och internationella och nationella jet-setters, och de vackra drömhusen till salu här är mycket efterfrågade och eftertraktade.
Tack vare sitt milda klimat och dess intima miljö mellan de fantastiska bergen i Lombardiet är Lago Maggiore en av de mest älskade destinationerna i norra Italien, tack vare sin position, som ligger nära både den italienska gränsen och Malpensas internationella flygplats.
Tack vare sina milda vintrar och svala sommardagar, har Lake Maggiore många arter av blommor och växter som vanligtvis finns i subtropiska områden: de vanligaste växterna är citron-, oliv- och laurelträd, men det finns också kamelier, rododendroner och azalea.
Detta är en verkligt exklusiv plats omgiven av naturen, med lyxiga villor till salu som är mycket efterfrågade och eftertraktade.