Historiskt Lyx Villa Till Salu I Varese | Lionard 

Historiskt Lyx villa till salu i Varese

full screen
63 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I provinsen Varese, halvvägs mellan Milano och Como, är denna unika arkitektoniska komplex med anor från renässansen som består av en majestätisk lyxvilla och dess uthus till salu.
Byggt på en kulle cirka 400 meter över havet, är fastigheten ett resultat av århundraden av arkitektoniska omarbetningar genom bearbetning av resterna av en gammal romersk torn på som byggdes ett medeltida slott.
Den inre ytan är ca 10.500 m2 och det finns 44 tunnland park, omges av en gammal stadsmur, som omger lyxiga egendom till salu.
Scenic och imponerande, har en rik historia av växlingar och specialtecken som har bebott det bostad. Det värd också, tills ett decennium sedan, ett museum som sedan har överförts och som fortfarande är hem till vittnesmål av denna plats.
Huset har 40 sovrum med badrum och har stora mottagnings rum, liksom en teater, en historisk biljardrum, 2 vackra gårdarna, ett musikrum, ett bibliotek och en vinkällare. Parken, designad av en känd arkitekt i slutet av 1700-talet, har bevarats genom åren med stor omsorg och uppmärksamhet så att vi idag kan beskriva det som en verklig laboratorium botanik som hus, bland annat arter som kommer från Mexiko och från Kalifornien och som ger ofta skydd och skydd i skogen, till rådjur och rådjur.
Slutligen finner vi stall för hästar, en privat kyrka, pool, tennisbana och boccia domstol, och en privat damm som kompletterar denna exceptionella drömhus till salu i Lombardiet.
Tekniska detaljer Region: Lombardiet
Provins: Varese

Typ: Historiska lyxvilla

Inre yta: 10.500
Utvändiga yta: 44 tunnland

40 sovrum
mottagande rum
Teater
Biljardrum
Musikrum
inre domstolen
Vinkällare
Slå samman
Parkera
Woods
Botanisk trädgård
stall
privat kyrka
Tennisbana
boccia domstol
privata damm

Varese 15 km - Lago Maggiore 40 km - Milan 60 km - Milan Malpensa Airport 43 km - Lugano 35 km

Rif: 0632
Pris: Reserverad förhandling

villor Lombardiet

Varese
Historiska hem

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Varese

Provinsen Varese ligger i norra Lombardiet och är ett område som skyddas från de alpina foten, en mycket grönt område hem till vackra drömhem. Det ligger nära Milano, Italien ekonomiskt kapital, flygplatsen Malpensa och Schweiz.
Området är känt för förekomsten av många sjöar, bland vilka den mest kända är Lago Maggiore, som också är känd för sina fantastiska lyxvillor som karakteriserar dess banker.
Kvaliteten på dessa landskap är exceptionella och uppskattat utomlands, därför finns det många fritidsanläggningar, utmärkt hotell, campingplatser, lantgårdar, bed and breakfast, olika typer av idrottsanläggningar, inklusive golfbanor, ridning, cykelvägar och konferensanläggningar.
En "grön-provinsen" på grund av sin ovanliga naturarv trots betydande koncentration av stadskärnor och mänskliga aktiviteter, här prestigefyllda egenskaper har ett privilegierat läge och fantastisk utsikt över ovanliga skönhet.