Historiskt Residens Till Försäljning | Lionard 

Historiskt residens till försäljning

48 Foto
Några kilometer från Verona finns denna prestigefulla fastighet från 1600-talet till försäljning. Anläggningen består av en lyxvilla och ett par rustika annex, varav en med ett torn med en total yta på 2.125 m2.
Under århundraden har flera familjer ägt denna prestigefulla fastighet och har gjort viktiga förändringar som fortfarande syns idag.
Genom att korsa två imponerande pilastrar kommer man till en innergård omgiven av byggnader och en stor portal som leder till en veranda dekorerad med nio valv som stöds av smala pelare.
I anslutning till den finns en byggnad med ett torn. Mitt emot denna villa till försäljning finns en vacker engelsk trädgård. Villan har en elegant fasad med en central dubbeltrappa som leder till en sofistikerad veranda med tre bågar som stöds av två kolonner.
Den historiska bostaden har tre våningar och är byggd som de venetianska bostäderna från renässansen, med en paradvåning som har en stor salong på 180 m2 som täcks av ett imponerande tak med träbjälkar och är fint inredda med fyra rum på varje sida berikade med fint välvda tak.
På bottenvåningen finns en vacker pool som omfattas av ett valv byggd av tegelsten medan vinden har ett stort mötesrum med en takstol från 1500-talet.
För att rama in den "sobra stilen" finns en vacker park på vänster sida om denna lyxvilla till försäljning och är dekorerad med hästkastanjer, bokträd, sycamoreträd och libanesiska cedrar medan på baksidan finns en attraktiv aveny flankerad av cypresser.
1700-tals statyer, fontäner, en damm, en nymf med doriska kolonner och ett enkelt kapell med en rektangulär yta som ger en elegant och charmig atmosfär som kännetecknar detta prestigefulla hus.
Tekniska detaljer Region: Veneto
Kommun: Verona
Zon: Verona

Typ av bostad: Lyxvilla- prestigefulla hus i Veneto
Bostadsyta: cirka 2.125 m2
Tomt: 7 hektar

Villa: cirka 2000 m2
12 rum med badrum

Barchessa: 125 m2
Mötesrum
Damm
Tennisbana
Volley/Basketplan
Fotboll på gräs
Pool
Bastu
Gym
Mark: 7 hektar

Veneto- Verona: Verona 12 km- Mantova 45 km- Rovigo 68 km- Padova 60 km- Peschiera del Garda 32 km- Vicenza 57 km- Padova 84 km- Golf Club 3 km- Termalbad 38 km- Flygplats Verona 17 km- Utfart motorväg: utfart Rovigo syd 53 km
Rif: 0393
Pris: Från 5M till 10M

Lyxvillor till försäljning

Prestigefulla villor
Real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Verona

Denna fantastiska lyxvilla till försäljning finns i Verona. Staden, tack vare sitt geografiska läge har varit bebodd sedan den neolitiska perioden. Verona var förmodligen en by som grundades nära det södra berget San Pietro läng floden Adige men de tidigaste uppgifterna är från 400 f.Kr.
Under romartiden var staden i regionen Veneto ett politiskt och kommersiellt centrum som det fortfarande finns spår från idag: Arena al Teatro Romano, Arco dei Gavi och Porta Borsari arkeologiska området Porta Leoni och utgrävningarna från Scavi Scaligeri.
Detta område som ligger i stadens centrum bara några meter från Piazza Erbe var under medeltiden säte för den politiska och administrativa makten.
Under de följande åren fram till år 1000 ödelades norra Italien av många krig men Verona har alltid varit lojal med kejsarna av det heliga romerska väldet även under den långa kampen med påven.
Kommunen Veneto grundades 1136 med valet av de första konsulerna och samtidigt utvecklades här två parter, guelfi och ghibellini: Verona var först mycket involverad i konflikten mellan dessa två parter för i staden var de viktigaste krafterna ghibellini och på landsbygden guelfi.
Den 24 juni 1405 tog Venedig kontroll över Verona som började en lång period av fred fram till 1501 när republiken Veneto attackerades av förbundet Cambrai. Under den venezianska dominansen blev Verona en destination för intellektuella, tänkare och konstnärer som Goethe, Heine, Stendhal.
1630 upplevde staden Verona tragedin av pesten och befolkningen minskade. 1796 innebar ett mycket viktigt ögonblick för Verona: Napoleone Bonaparte intog staden. Efter undertecknandet av fördraget Campoformio1797, fick Österrike kontroll över hela Veneto. Historien om italienska Verona började 16 oktober 1866 med erövringen av Veneto från Savoiafamiljen efter det tredje självständighetskriget. Det kungliga från Savoiatiden finns fortfarande synligt i elegansen och raffinemanget i lyxvillorna i detta område.