Lägenheter Till Salu I Italien | Lionard 

Lägenheter till salu i ITALIEN

5 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Lägenheter till salu som mäter mer än 100 m2 i det historiska och konstnärliga hjärtat av Florens, staden som tjänstgjorde som vagga renässansens konst och kultur.
 
Lyx Florence fastigheter enhet, som ser ut på Piazza della Signoria, finns på andra våningen i Palazzo Uguccioni, en 16th century byggnad för Cosimo I, storhertigen av Toscana, i slutet av romersk renässansstil, och det betjänas av en hiss.
 
Placerad längre fram att alla andra byggnader som omger Piazza, är bottenvåningen av strukturen dekorerad med avfasning, över vilken kör två överlappande rader av kopplade doriska kolonner.

Interiören i lägenheten är uppdelad i ett stort vardagsrum med en dold kök, plus två badrum, var och en med en garderob, en mycket rymlig sovrum och en studie vars fönster har utsikt över monument och livet i piazzan nedanför att göra detta en bit av främsta internationella fastigheter i Italien.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 107 m2
Exteriörer yta: -
 
sovrum: 2
badrum: 2
vardagsrum: 1
kök: 1
 
plus andra rum och teknisk skjul
 
 
Pisa 65 km - Lucca: 55 km - Siena: 50 km - Forte dei Marmi: 75 km - Golf Club: 10 km - hälsobad: 35 km - Florens flygplats: 5 km - motorvägsavfart: A1 norra Florens 2 km
KONTAKTA
Telefon: +39 0573 500774
E-post: info@lionard.com
Rif: 2056
Pris: Upptill 2,5M

Fastigheter i Florens Italien

Hem att köpa i Italien
Toscana Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

florens

Piazza della Signoria är Florens främsta piazza, i fokus för civil makt och hjärtat av stadens sociala liv. Anges i ett "L" form, det är beläget i den medeltida hjärtat av staden, bara några meter från katedralen, Ponte Vecchio och floden Arno.
 
I den 14: e talet Loggia della Signoria tillsattes för innehav av offentliga ceremonier, tillsammans med Merchants Court, en institution inrättas för att lösa civila och handelstvister.
Piazzan var också platsen som används för offentliga avrättningar: den mest kända inträffade den 23 maj 1498, när Girolamo Savonarola hängdes och brändes för kätteri i samma plats där han och hans lärjungar hade organiserat så kallade Fåfängans fyrverkeri.