Lakefront Villa Till Salu I Mandello Del Lario | Lionard 

Lakefront villa till salu i Mandello del Lario

full screen
27 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I ett privilegierat läge framför Comosjön finns det här vattnet villa med en fantastisk utsikt över omgivningen till salu.
Denna ena våningen villa mäter cirka 200 m2 och består av ett ljust vardagsrum med öppen spis med utsikt över en uteservering vid havet och ett äter kök. Terrassen leder till en veranda på ena sidan och till en charmig trädgård på andra sidan.
Sovrummet består av fyra sovrum med dubbla badrum; Detta område har en annan liten terrass, prydnad av en doft av mycket doftande blåregn, vilket leder till en liten privat strand där du kan koppla av på sommaren medan du läser en bra bok.
Blotta stenar, klinkergolv och träelement är den här egenskapens särdrag.
Denna villa vid Comosjön, en av Italiens juveler i kronan och ett världsberömt område, är perfekt för dem som letar efter en exklusiv strandnära fastighet för att utforska områdets turistattraktioner: Bellagio, Cernobbio, Como, Lecco är bara en kort köra bort och är ännu mer förtrollande när de besöks med båt.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Lecco
Område: Comosjön

Typ: Villa

Inre yta: 200 m2
Yttre yta: -

3 sovrum
Lakefront veranda
Privat strand
2 nivåer

Lecco 10 km - Como 40 km - Bellagio 35 km - Cernobbio 45 km - Milano Malpensa flygplats 80 km

Rif: 3323
Pris: Reserverad förhandling

villor i como

villa till salu vid lake como
villor till salu i lecco

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Comosjön

Lecco och dess omgivningar är mycket charmiga platser i Lombardiet , bland vackra berg, floder och sjöar.
Berömd för att vara den plats som valts av Alessandro Manzon jag för inställningen av hans roman, The Betrothed, var Lecco verkligen en av de första städerna i Italien som skulle industrialiseras.
Dess geografiska läge och mildt, behagligt klimat har gjort det möjligt att utveckla en frodig och frodig vegetation i området, den perfekta miljön för de underbara lyxvillor som befolker staden och omgivningen. En älskad destination för borgerliga författare och intellektuella, denna plats är för närvarande mycket eftertraktad av dem som vill investera i sitt eget drömhus.