LantgÅrd Till FÖrsÄljning I Chianti | Lionard 

LANTGÅRD TILL FÖRSÄLJNING I CHIANTI

34 Foto
I hjärtat av Chianti, längs via Francigena, området i Toscana som är känt för dyrbara viner, är denna lantgård till försäljning med vinodling. Huvudbyggnaden är en typisk toscansk lantgård på tre våningar, dess stil vittnar om flera år av historia med en yta på 1000 m2. Egendomen är i rustik stil med en traditonell inomhusstil med många rum av tjocka stenväggar, svalt på sommaren och varmt på vintern.
Byggnaden är uppdelad i fyra lägenheter, varav tre med dubbelrum och badrum, medan en med dubbelrum, enkelrum och ett badrum. Det finns två vardagsrum, varav en med en elegant öppen spis. Takbjälkarna är höga, karakteristiska för den toscanska traditionen.
Bondgården är omgiven av vinodlingar tillsammans med de mjuka sluttningarna. I den stora vinkällaren finns två rum där hela vinprocessen utförs, från produktionen till åldrandet av vinet.
Denna bondgård till försäljning omfattar ett område på 44 hektar, varav 7 är vinodlingar, 11 är olivlundar och 2 är jordbruksmark och resterande är betesmark och skog. Tack vare kvaliten i jorden och luften i detta område så har man möjlighet att producera årligen cirka 400 ton druvor varav 240 ton är Chianti Classico "Gallo Nero" med en total produktion av 10.000 flaskor årligen.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Siena
Område: Chianti

Typ av bostad: - lantgård- toscansk bondgård

Bostadsyta: 1.428 m2
Tomt: 44 hektar

Villan: 1,128 m2
Extra utrymmen: 300 m2

Vinkällare med loggia
Lager
Öppen spis
Lantbruksmaskiner

Vinodlingar: 8 hektar
Olivlundar: 11 hektar (1.100 plantor)
Jordbruksmark: 2 hektar
Skog: 21 hektar
Betesmark: 1,9 hektar

Toscana- Siena. Siena 28 km-Impruneta 30 km- Montevarchi 40 km- Florens 35 km- Pisa 60 km- Lucca 60 km- Livorno 60 km
Rif: 21093
Pris: Upptill 2,5M

vinproducerade lantgårdar

toscansk bondgård till försäljning
chianti

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Chianti

Siena, är en berömd italiensk stad i hjärtat av Toscana och är en av de mest älskade och kända destinationer i Toscana. Världsberömt för sin konst, kultur och sina natursköna och historiska landmärken och händelser. Siena är också känt för sin Palio, en gammal hästkapplöpning som äger rum på den pittoreska Piazza del Campo. 1995 utnämndes Sienas historiska centrum på UNESCO´s världsarvslista för sin charmiga skönhet. Här finns också olika religiösa och civila byggnader. Det finns verkligen många prestigefulla lyxvillor och typiska lantgårdar här som ligger i stadens centrum och andra i de närliggande byarna i Chianti: en perfekt plats där prakt kombineras med hemtrevlig värme. Dessa platser är perfekta för alla som vill vara omgivna av skönhet och lyx utan att behöva avstå från lugn och ro som är typiska för dessa områden.