Lyvilla I Valdinievole | Lionard 

Lyvilla i Valdinievole

71 Foto
Denna vackra lyxvilla i Valdinievole byggdes för den store hertig Ferdinando 1, brorson till Lorenzo De Medici i början av 1600-talet, i en vacker dal utanför termalbaden. Efter en lång och omsorgsfull renovering av de nuvarande ägarna har byggnaden återställts till sin forna glans och är nu i perfekt skick både innomhus som utomhus. Den totala ytan är på crika 7000 m2; den stora villan har 33 prestigefulla sovrum, varav de flesta ebjuder en vacker utsikt över den gamla gården och den magnifika trädgården och tack vare den utmärkta stilen och arkitekturen i rummen kan man kalla sovrummen för sviter.
Rummen har en raffinerad, elegant inredning som erbjuder de senaste bekvämligheterna. Det finns fyra exklusiva sovrum med himmelsäng och sovloft, två sängkammare, ett med en öppen spis, utrustad med en stor salong. Det finns fyra salonger som kan rymma olika typer av evenemang med sina 2500 m2. Därtill finns en paviljong på 350 m2 och en fristående villa på 120 m2.
Ett kloster finns intill den lyxiga fastigheten till försäljning som för närvarande renoveras och har en yta på 1200 m2. Det gröna området på mer än en hektar ramar in detta extraordinära hus, utöver en parkering, en underbar pool på 75 m2 som ligger på baksidan av villan i ett lugnt och privat område. Här finns dessutom en relaxavdelning med solstolar där man kan sola i total avkoppling, omgiven av det pittoreska toscanska landskapet som omges av gröna ängar, skog och berg.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Pistoia

Typ av bostad: en epokvilla

Bostadsyta: 7.020 m2
Tomt: 10.672 m2

Villan: 2.850 m2
33 rum
4 eventsalar 2.500 m2
Paviljong: 350 m2
Fristående villa: 120 m2
Kloster: 1.200 m2
Pool 15x5m
Restaurang
Parkering

Toscana- Pistoia: Florens 50 km- Lucca 20 km- Pisa 50 km- Forte Dei Marmi 60 km- Termalbad 7km- Montecatini terme 7 km

Rif: 1143
Pris: Från 5M till 10M

villor toscana

lyxhotell
pistoia

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Valdinievole

Provinsen Pistoia ligger ett par kilometer från de mest kända destinationerna i Toscana, mellan Florens, Lucca och Pisa och ståtar med sitt vackra landskap som är rikt på konst och kultur. La Valdinievole är specifikt en grönskande region i denna provins som sträcker sig mot sydväst och gränsar till Lucca och Florens provinser. Här finns allt från konstturism till bergsturism, berömda spa, kongressturism, naturturism till mat och vin. Här finns ett utbud som är rikt och varierande. Här har medeltiden, renässansen och barocken lämnat sina spår i palats, gallerior, kyrkor, slott och charmiga byar, liksom de otaliga lyxvillorna och de prestigefulla egendomar som är spridda över hela området. Här erbjuds även festivaler och lokala fester, populära evenemang på många platser i Toscana där man kan få uppleva den sanna traditionen och den antika kulturen i dessa underbara områden.