Lyx Charmig Villa Till Salu I Forte Dei Marmi | Lionard 

LYX Charmig villa till salu i FORTE DEI MARMI

21 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com

Detta charmiga lyxvilla till salu i forte dei Marmi ligger bara några meter från kusten och ligger i ett av de mest exklusiva bostadsområdena i staden.
Villan omfattar en total yta på 200 m2 på två nivåer: på bottenvåningen, som vi åt via en rymlig 50 m2 veranda, i en stor hall och ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök, en lagringskammare och ett sovrum med eget badrum; på första våningen hittar vi sovutrymmen med tre sovrum, tre badrum och tre balkonger med utsikt över trädgården.
På utsidan av denna lyxvilla är så omhändertagen och väl slutade som interiören och även berikad med väletablerade träd, rabatter och en stor 65 m2 pool, perfekt för att tillbringa varma sommareftermiddagar i total avskildhet av ens hem.
Detta är en liten pärla i en av de mest eftertraktade områdena i den toskanska kusten, där man kan dra nytta av den lokala nattlivet, high street shopping och typiska havssidan livsstil som man bara kan hitta i denna del av världen.

Tekniska detaljer

Region: Toscana
Provins: Lucca
Kommun: Forte dei Marmi

Typ: lyxvilla med pool

Inre ytor: 203 m2
Utvändiga ytor: 1.245 m2

2 våningar
Bottenvåningen: hall, vardagsrum, kök, förvaring garderob, sovrum och badrum
Första våningen: 3 sovrum, 3 badrum, 3 balkong
Överbyggd veranda: 46 m2
Terrasser och balkonger: 18 m2
Swimming-pool: 65 m2
Toskana - Forte dei Marmi: Lucca km 40 - Pisa km 45 - Florence km 110 - Altopascio km 55 - Versilia Golf Club km 6 - Thermal Spa km 40 - Pisa flygplats km 42

Rif 2855

Rif: 2855
Pris: Reserverad förhandling

Lyxvilla Toscana havet

toskanska villor
Forte dei Marmi

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

FORTE DEI MARMI

Toskana - Forte dei Marmi är en exklusiv resort som fått sitt namn till Fort i hjärtat av staden och marmor från Apuan Alperna som fördes till kajen och sedan exporteras till destinationer över hela världen. Med tidens gång har Forte dei Marmi lockade ett stort antal människor, däribland många kändisar, professionella idrottsmän, skådespelare och mäktiga affärsmän, som har valt detta idealiskt läge för sina semestrar.
Detta område är en sann gröna zonen som lyxvillor till salu här ofta har stora blomstrande trädgårdar, ett stenkast från Versilianska havet. Denna elit plats har många lyxiga butiker, berömda diskotek och klubbar. Forte dei Marmi är verkligen toppen för dem som vill kombinera det bästa av lyx och natur, glamour och avkoppling.