Lyx Hem För Försäljning | Lionard 

Lyx hem för försäljning

18 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Lyx hem till salu i Maremma Toscana, Italien, på gränsen mellan Siena och Grosseto, i landskapet i naturreservatet Basso Merse mot Reserve Bogatto, gammal sten bondgård 1750. Gården ligger i mitten av 70 hektar mark omgiven av sekulära ekar och gränsar till floderna Farma och Ombrone. Marken är indelad i olika kulturer: 4 hektar odlas med vingårdar, 24 hektar åkermark, 4,5 coltivated med olivlund och 34 hektar upptas av trä.
Gården har en yta på 700 m2 och det är inredda med fina finish och består i en byggnad som renoverades kombinera gamla traditioner till moderna faciliteter såsom golvvärme. Gården erbjuder bekväma rum, där moderna bekvämligheter smälter med tidstypiska möbler. Gården består av två våningar. Bottenvåningen är indelad i biljardhall och ett rekreationsområde som leder till en av de tre lägenheter och ett sovrum med badrum som används för agriturismo aktivitet för gäster. Den första våningen är upptagen av två bekväma rum med badrum området berikats med två terrasser som erbjuder en underbar utsikt över den vackra omgivande landskapet. Båda sovrummen har utsikt över på en vintage kök. I anslutning till de två rummen finns två lägenheter som inkluderar ett sovrum med badrum och kök, vardagsrum med öppen spis, också försedd med tidstypiska möbler.
Fogat till gården är transport hus 120 m2, ett rum på 60 m2 används som en tvätt eller lager och. Dessutom finns det en grillplats och två pooler där du kan tillbringa trevliga stunder.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 880 m2
Exteriörer yta: 70 han
n. 2 lägenheter
Sovrum: 1
badrum: 1
kök: 1
vardagsrum: 1
n. en lägenhet
sovrum: 2
badrum: 1
kök: 1
vardagsrum: 1
n. 3 sovrum med badrum
plus andra rum och teknikområden: 5
n. 2 pooler
olivlund
vingårdar
trä
Totalt mark: 70 han

Grosseto km 3 - Siena km 30 - Petriolo Termiska bad km 4 - Golf Club Il Maremmello km 29 - Montalcino km 31 - Perugia km 136 - Arezzo 117 - Castiglione della Pescaia km 47 - Florens flygplats km 119 - avfarten: Firenze Certosa exit km 91.
Rif: 0186
Pris: € 1.980.000

Italien Homes

Hus till salu Italien
Italienska Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Grosseto

Den charmiga byn Civitella Paganico ligger på gränsen mellan Grosseto och Siena, i ett område av stor betydelse ur miljösynpunkt poit perspektiv, på grund av skönheten och egenheten på landsbygden, thaks av närvaron av gröna kullar och dalar i floden Ombrone.
Staden Civitella Paganico erbjuder många attraktioner såsom Abbey San Lorenzo, en byggnad som ligger i den högsta delen av staden och det är i ren romansk stil och idag är det kommunen huset. Mycket viktigt det är också församlingskyrkan San Michele, religiös byggnad med anor från 1300 med ett klocktorn, det finns många målningar och fresker såsom fresk av St Christopher och en målning som representerar Madonna och barn med Saints. Visst fascinerande arkitektur som ligger utanför staden Civitella Paganico som Casenovole slott, medeltida ursprung och Castello di Monte Antico, besittning av Ardengheschi familjen; viktigt är klostret San Lorenzo al Lanzo, ursprungligen byggnaden var ett slott och först senare blev det en Abbey.
Ur historisk pioint perspektiv, var territorium Civitella Paganico koloniserades av etruskerna och romarna, som byggde den ursprungliga bosättningen. Senare territorium blev en viktig besittning av langobarderna, familjen Ardengheschi av staden Siena och Florens. Den verkliga födelse Civitella Paganico som vanligt det var först under 1926, då byarna Pari, Casal di Pari och Civitella Marittima förenades under en enda förvaltning, enligt den nya staden Civitella Paganico.