Lyx Hus Till Salu I Toscana I Det Gröna | Lionard 

Lyx hus till salu i Toscana i det gröna

21 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Lyx hus till salu i Toscana nedsänkt i grönskan i Lucca kullarna en typisk toskansk bondgård i XVII-talet nyligen omstrukturerats för den ursprungliga strukturen. Ändå interna lokalbefolkningen har särskilda komponenter såsom de varma färgerna på väggarna, trä av taken, de gamla och moderna möbler, målningar av samtida konstnärer, golv i lokal sten: resultatet är en välkomnande och trevlig atmosfär i denna exklusiva hem .
Fastigheten i Lucca erbjuder en underbar utsikt och det är omgivet av en fantastisk park på 8 hektar med pool, ett hälsocenter, en liten restaurang och en vacker privat sjö. Av de bostäder finns en gård surrouded av sekulära cypresser, blommor och aromatiska växter.
Gården är på tre nivåer. Bottenvåningen består av en reception, matsal och vardagsrum. Den första och andra våningen har upptas av åtta sovrum med tidstypiska möbler och moder komfort och ett eget badrum. De gamla skjul har ändrats i fyra sviter, var och en av dem har en annan stil och en egen ingång med ett område att ta koppla av i soliga dagar. De har också en matsal med pentry och ett badrum med jacuzzi.


Tekniska detaljer Interiors yta: ca 850 m2
Exteriörer yta: 8 han

sovrum: 12
badrum: 13
matsalar: 5
kök: 1
vardagsrum: 1

plus andra rum och tekniska områden: 2

sjö
simbassäng
jacuzzi
solarium
Arena: 8 han

Pisa 23 km - Firenze 55 km - Lucca 3 km - Forte dei Marmi 39 km - Golf Club Lappato 0,5 km - Impianti Termali 11 km - Impianti sciistici 47 km - Aero Pisa 19 km - Autostrada Uscita Capannori: 3 km


Rif: 0156
Pris: € 8.000.000

Att köpa fastighet i Italien

Lägenheter till salu Toscana Italien
Toscana Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

lucca

Lucca grundades av etruskerna och blev en romersk koloni. The Holy Face of Lucca (eller Volto Santo), en stor relik förment huggen av Nicodemus kom i 742. Det blev välmående genom silkeshandeln som började på 11-talet, och kom att konkurrera silke av Bysans. Under 10-11-talen Lucca var huvudstad i den feodala margravate av Toscana, mer eller mindre oberoende men på grund nominella trohet till den heliga romerska kejsaren. Efter döden av Matilda av Toscana, började staden att utgöra sig en oberoende kommun. För nästan 500 år, förblev Lucca en självständig republik.
I 1314, intern oenighet tillåts Uguccione della Faggiuola i Pisa att göra sig herre Lucca. Den Lucchesi utvisade honom två år senare, och överlämnade den stad till en annan kondottiär Castruccio Castracani, under vars styre blev en ledande stat i centrala Italien. Lucca rivaliserade Florens tills Castracani död 1328. Den 22 och 23 september 1325 i slaget vid Altopascio, Castracani besegrade Florens Guelfer. Ockuperat av trupper Louis i Bayern, var staden såldes till en rik Genua, Gherardino Spinola, sedan greps av kungen av Böhmen. Pantsatt till Rossi i Parma, överlåts till Martino della Scala i Verona, säljs till florentinare, överlämnas till de Pisans, och sedan nominellt befriades av kejsaren Karl IV. Lucca hanteras först som en demokrati, och efter 1628 som en oligarki, att behålla sin självständighet tillsammans i Venedig och Genua, och målade ordet Libertas på sin fana förrän annextion till Reign of Italien, 1860.