Lyxbostad I Hjärtat Av Toscana | Lionard 

Lyxbostad i hjärtat av Toscana

full screen full screen video
61 Foto
Denna underbara historiska egendom till försäljning ligger i hjärtat av Toscana bland kullarna täckta av vinodlingar och olivlundar med ett kort avstånd till Siena.
Denna gård till försäljning är omgiven av en 160 hektar mark med typisk toscansk känsla. Fastigheten är uppdelad i en klassisk toscansk villa med annex bestående av bondgårdar som har förvandlats till fastigheter med högt värde. Tänk bara på att den närbelägna staden Casole d´Elsa som är en medeltida by som ligger 50 km från Florens och 20 km från Siena med ett avundsvärt läge i Toscana. Fastigheten ägs av den nuvarande familjen sedan 1919. Huvuddelen av denna underbara lyxvilla till försäljning i Siena är från 1600-talet och är därför unik i sin genre, inte bara för sin tidlösa skönhet men också för den fascinerande historika betydelsen. Den totalrenoverades 1920 och har behållit sina toscanska, arkitektoniska, historiska och konstnärliga egenskaper inklusive fresker från 1600-talet målade av konstnären Beccafumi. Bredvid villan finns en  by med olika byggnader: en som används som skola, ett kapell, bondgård, ett prestigefullt hus och andra byggnader som tidigare användes som stall men nu är förvaringsutrymmen, garage och vinkällare. Denna vackra villa är omgiven av en stor park med en klassisk uppfart kantad av cypresser. Villan är på 2500 m2 medan den yttre strukturen uppgår till 3000 m3. Ytterligare två bondgårdar ligger en bit bort som används som lada, hästboxar, källare och för att bevara olivolja.
Denna lyxvilla i Siena som byggdes ursprungligen för familjen Agostini och användes successivt av den berömda familjen Piccolomini Clementini som sålde fastigheten till den nuvarande ägaren. Denna lyxegendom ligger 650 meter över havet på en kulle med en fantastisk utsikt över det vackra landskapet i hjärtat av Toscana. Inte att glömma sjön och de många sötvattenskällor intill fastigheten.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Siena
Zon: Casole d´Elsa

Typ av bostad: Villor i Siena- Lyxvillor till försäljning
Boyta:
Huvudvillan: 2500 m2
Annex: 3000 m2
Tomt: 160 hektar

EGENDOMEN är sammansatt av:
Huvudvillan: 4 våningar på 2500 m2
5 bondgårdar och uthus: 1500 m2
Portik: 50 m2
Kyrka: 140 m2
5 fastigheter: 1200 m2

Toscana: Casole d´Elsa- Siena: 20 km- Florens 50 km- Pisa 90 km- San Gimignano 25 km- Volterra 28 km
Rif: 0475
Pris: Reserverad förhandling

villa till försäljning

Slott i Chianti
Lyxfastighet till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

Nära den vackra staden Siena, historisk stad, rik på konst, kultur och prestigefulla fastigheter finns Casole d´Elsa, en liten by i provinsen Siena med omkring 3000 invånare. Byn är från början av 1200-talet och byggdes mellan Volterra och Siena och var senare oundvikligen inblandad i kriget mellan Guelfi och Ghibellini. Efter ett år av florenstinska herraväldet tog Siena kontroll över Casole efter slaget vid Montaperti. Den nuvarande strukturen av denna medeltida by vittnar om den långa pågående rivaliteten som framgår av murarna och Rocca Senese som nu är säte för rådhuset. Staden är ett centrum för jordbruk och turism, rik på vackra lyxgårdar där vin, oliver och spannmål odlas. Ett måste att se är den fantastiska Collegiata di Santa Maria Assunta dess muesum och det arkeologiska museet. Av stor betydelse för miljön är de omgivande skogarna, skogen Berignone och skogarna i Montagnola. Det gamla slottet i Casole d´Elsa går tillbaka till 1100-talet som var ett viktigt fäste för biskoparna i Volterra i detta omtvistade område mellan Volterra, Siena och Florens. Under dominans av Siena, efter slaget vid Montaperti (1260) var byn utrustad med nya befästningar som är karakteristiska även idag. Från 1600-talet sammanflätades Casole med storhertigdömet Toscana och sedan den nya Italienska staten. Staden skadades svårt under andra världskriget. Dess historia är ihågkommen varje år under Palio di Casole, en hästkapplöpning. Denna händelse lockar många turister som tillbringar sin semester i Toscana. Events och traditionella festivaler av detta slag är typiska för byarna i området. En annan viktig händelse är il Presepe Vivente di Casole, en imponerande och noggrann rekonstruktion av Betlehem och de händelser som ägde rum där för 2000 år sedan.