Lyxfastighet I Chianti, Toscana | Lionard 

Lyxfastighet i Chianti, Toscana

11 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Fastigheter till salu i Chianti i en isolerad och reserverade läge, är gården i Toscana omgiven av 7 hektar mark, mitt i de gröna kullarna i Toscana rik flora och fauna och nära viktiga historiska och kulturella städer, som Siena, Florens och S. Gimignano plus andra små medeltida byar.
Efter verk av renovering gården och dess bilaga har blivit lyxiga italienska hem som också innehåller en liten resede. Fastigheten är omgiven av en stor trädgård där vi kan se en fantastisk landskap: skog, olivlundar och vinodlingar. Trädgården är berikas av trädgårdsmöbler och är värd en underbar pool med intern trappa och vattenfall kommunicera med barnpool.

Den totala täckta ytan är 700 m2 och interiörer är inredda med uppmärksamhet enligt typisk toskansk stil. Egenskapen presenterar fyra lägenheter med egen ingång plus fem sovrum med badrum.

Tekniska detaljer
Inre yta: 700 m2
Yttre yta: 7 han

4 lägenheter
5 sovrum med badrum
badrum: 2
matrum: 1
vardagsrum: 1
kök: 2
plus andra rum och teknikområden
simbassäng
hage
utegrill
vingård: 2 han
olivlund: 3 han
total markyta: 7 han

Florence km 47 - Montespertoli km 20 - Siena km 44 - San Gimignano km 14 - Volterra km 37 - Pisa km 44 - Arezzo km 92 - Castiglioncello km 83 - Ugolino Golf Club km 12 - Montecatini Terme km 87 - Florens flygplats km 52 - Highway exit: Florence Certosa km 28.
Rif: 0256
Pris: € 1.900.000

Agriturismo Till salu Italien

Exklusiv Real Estate
Italien Luxury Villas

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Barberino Val d'Elsa

Barberino mark, pulserande av historia och legender, är det i hjärtat av Toscana, mellan Florens och Siena. Den historiska medeltida centrum präglar byn som presenterar en avlång form och det är täckt av huvudvägen som förbinder de två dörrarna tillgång, nämligen Siena och Florens, medan andra två parallella vägarna blir återförenas nära dörren. Siena dörrarna är byggt i sten och presenterar en elegant gotisk båge och på den muromgärdade upp häng ett klocktorn av sjuttonhundratalet. Som fästning eller by, är Barberino citeras i ett dokument som hittats i tidningarna i Passignano Abbey i 1054. Utvecklingen av byn är på grund av de första åren av XIII-talet; efter förstörelsen av Semifonte på grund av de åtgärder florentinare i 1202. Idag stiger på toppen av det bör vara en kulle i Semifonte, samma kupol som av Brunelleschi men mindre. I det följande århundradet byn är under kontroll av Florens som omgav den av väggar. Sedan var det en del av den florentinska republiken. Vägen, som nu överlappande byn till öst, ursprungligen korsade den och så köpmännen ska passera inuti. Placeringen av vapen, på vattendelaren mellan Valdelsa och Val di Pesa, uppmuntrade intresse florentinare, som befäst slottet mot trohet allierade till riket.